maanantai 22. syyskuuta 2014

Päänsärkyä ja Miikkareita

Olen kärsinyt ihan ennätysmäärin päänsäryistä viime viikkojen aikana. Kipu onneksi säteilee hartioista, selkälihakseni ovat taatusti kadonneet viimeistäänkin tämän raskauden myötä kaikista muista lihaksista puhumattakaan. Kipu ei mene nukkumalla ohi, eikä muutenkaan muulla kuin särkylääkkeellä. Suututtaakin, miten usein siihen nykyisin joutuu turvautumaan.

Onneksi Myy on nukkunut nyt viikon yhtä yötä lukuunottamatta heräämättä 10-11 tuntia! Saa itsekin nukkua lukuunottamatta muutamia kissaherätyksiä, jotka tosin ovat paljon nopeammin ohi kuin Myyn uudelleen nukuttelut. Kunpa Myyn nukkuminen nyt jatkuisi yhtä hyvänä. Neljä uutta hammastakin ovat läpi, joten jo tästäkin syystä uni olisi taas tervetullutta.

Eilen meillä vietettiin Me&I-kutsuja. Vieraita oli kuusi, yksi unohti tulla, yksi joutuikin perumaan ja muutama ei vaivaantunut ilmoittamaan mitään. Olin ajatellut sitä sydänmekkoa itselle ja sen ostinkin, mutta lisäksi hairahdin ihanaan kietaisupaitaan, joka maksoi ihan liikaa, mutta on todella monikäyttöinen ja ah, rakastuin kankaaseen. Mietin kyllä mielessäni, ettei itsetehtynä paljoa kuitenkaan säästäisi, sillä pitkät sitomisnauhat veisivät kuitenkin kangssta ellei tilkuista väsäilisi. Ja kerrankos sitä oli syytä sijoittaa itseensä!

Masu on kasvanut nyt reilummin. Potkuja tulee usein ja selvemmin, Papu on todella vilkas. Kauhulla jo odotan, jatkuuko vilkkaus ulkoistumisen myötä. Myös Myy on vilkastunut viime aikoina ja onkin tänään tullut alas vaikka mistä ja pää edellä totta kai - ihanaa tämä kiipeilykausi. Silmät saisi olla selässäkin. Tuttua?

Kilu, Myy 1 v 6 kk ja Papu 21+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!