lauantai 5. heinäkuuta 2014

Just l♡ve

"Ystävät ovat perhe, jonka itse valitsemme."

Allekirjoitan täydellisesti. Myyn sylikummi, lapsuuden ystäväni, nuoruuden ystävä, aikuisiän bestis on minulle sisko. Yksi maailman rakkaimmista. Myös hänen perheestään on tullut minulle niin kovin rakas, eivätkä sanat edes riitä kertomaan, kuinka rakas heidän poikansa, kummien kulta, on. Just love ♡

Aika menee niin hirvittävää kyytiä ja taas sanomme hyvästit, välimatkaa kun meillä on useita satoja kilometrejä. Silti niin lähellä sydämessä. Onneksi loppukuusta tavataan taas vastavierailun merkeissä.

Myyn ihanat kummit toivat Myylle ihanan popin raitapaidan koossa 86. Hyvälaatuiset vaatteet ovat kyllä siistejä käytettyinäkin :) tämä on siis kirpparilta, itsellänikin on tapana antaa pikkumurulle myös käytettyjä muistamisia, jos ne ovat siistejä :) Lisäksi Myy sai ihanan pinkin avokuplan, autot ovatkin nyt laskeutuneet meidän talouteen mielekkääksi jutuksi nukkeleikkien ohelle.




Eilen oli ihana ilta. Muksujen nukahduttua Myyn kummi, kokki vailla vertaa!, valmisti meille grillissä hampurilaisia, jotka olivst to-del-la hyviä. Kinuskipuolukkakakkua, juustonaksuja ja useita lautapelejä. Voin kertoa, että tulen niin kaipaamaan tuota iltaa pian. 

Yö kahden pienen nukkujan kanssa oli haastava, vaikka muksut nukkuivat eri puolilla taloa. Myy heräili useaan otteeseen yönaikana, eikä todella ollut hiljainen. Uni jäi vähiin, mutta viikolla täytyy ottaa unta talteen käymällä ajoissa nukkumaan.

Nyt leffailta miehen kanssa ja ah, täytetyt patongit. Hyvää viikonloppua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!