maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ikeaa ja shoppailua

Lauantain reissu on nyt takanapäin ja täytyy kyllä sanoa, että reissu meni paremmin kuin uskalsin toivoakaan, ainakin jos kotimatkasta jätetään puhumatta. 

Menomatkan kaksi ja puoli tuntia kestänyt matka meni hyvin. Tunnin jälkeen täytyi pysähtyä hoitamaan matkanvarrella yksi asia, ja tottakai pienempi neiti heräsi auton pysähtymiseen. Syötön ja kymmenen minuutin nitisemisen jälkeen uni tosin vei voiton ja matka jatkui. Viimeisen tunnin matkasta neiti valvoi, mutta höpötteli hyvillä mielin. Näin isosiskokin ehti ottaa tirsat.

Kävimme ensin syömässä Ikealla, sillä kello lähen jo puoltapäivää. Syötyämme olikin hyvä lähteä vierimään Ikeaan. Mukaan tarttui suunnitellut Kallax-hyllyköt pinkeillä laatikoilla tyttöjen huoneeseen sekä eteiseen päällekkäinkoottavat kenkätelineet. Positiivisena yllätyksenä tuulikaappiin löytyi lähes täydellinen matto familytarjouksesta. Matkamuistona Myy sai muistipelin ja hiekkalelut, ja mummi osti vielä eläinfanille possun. Vietnamilainen sika lapun mukaan. Mymmeli sai norsulelun, joka vinkuu. Muisto pienellekin!

Kauppakeskuksen shoppailut pysyivät hyvin maltillisena. Myylle löytyi uusi iltasatukirja uuden loputtua, magneettinumerot puuttuivat vielä ja pinkit shortsit löytyi alesta. Miehelle oli pakko ostaa Minion "Talk to the banana" t-paita, vaikka on valittanut vaatteiden paljoutta. Jos ei pidä, taatusti pidän itse vaikka yökkärinä! Minionit vaan ovat huippuja. Itselle löysin kolmen euron trikoojakun mekkojen pariksi.

 


Myy jäi lauantaina mummolaan yökylään, joten sunnuntaiaamu meni uusia kalusteita kootessa. Niiden myötä tuli polte saada kämppä kuntoon, siis oikeasti siistiin kuntoon. Niinpä tämä päivä on mennyt siistiessä ja siivotessa. Tyttöjen huone kunnossa ja aivan liian monta huonetta jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!