perjantai 28. elokuuta 2015

Unta kaaliin!

Nyt on ollut kyllä häpeällisen pitkä aika viime postauksesta. Monta kertaa olen meinannut alkaa kirjoittaa, mutta ihan yhtä monta kertaa se on jäänyt. Hengissä ollaan!

Myy on nyt nukkunut neljä yötä kunnolla, miltei kuukausi öitä kukuttiinkin. Mymmeli ehti sillä välin jo hetkittäin nukkua hyvin, mutta aikamoista pyörimistä yöt ovat edelleen. Yöt rauhoittuisivat taatusti omalla huoneella, mutta nyt sitä ei oikein ole tarjota. Pitäisi rohkeasti kokeilla yötä yhdessä Myyn kanssa, mutta nyt haluaa hetken nauttia siitä, että edes toinen nukkuu kunnolla.

Myy oli nyt pari viikkoa ilman yövaippaakin, mutta parina yönä tuli vesivahinko ja sehän sitten herätteli. Nyt oli parina yönä vaippa, mutta taas kieltäytyi yövaipasta. Nyt ei illalla juonut paljoa, joten ei sitä viititty tuputtaakaan. Sitä paitsi, huomenna on kuulemma taas hyvä sää pyykätä.

Mymmelillä tuli jo seitsemän kuukautta täyteen. Neuvola oli vasta nyt 7 kk päivänä, jolloin mitat olivat 71 cm ja 8580 grammaa - pitkä tyttö kuulemma. Hyvin samoissa mitoissa tytlt kulkevat, hieman isompi Mymmeli on nyt kuin Myy vastaavan ikäisenä. Yhtälailla Mymmeli on myös varsin rauhallinen kuten Myy, mutta kuitenkin nitskuisempi kuin siskonsa. Uskomatonta olisikin ollut saada yhtä helppo ja kiltti vauva toistamiseen.

Mymmeli on aivan mahdoton räpeltäjä. Nappaa kaiken mihin yltää ja kaiken vie suuhun. Ei onneksi vielä liiku itsekseen. Sen jälkeen imuri muuttane asumaan keskelle asuntoa. Pikkulelut on jo raivattu Myyn huoneeseen, mutta pelkään pahoin, etteivät kaapit ja kirjahylly ole tällä erää turvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!