torstai 17. syyskuuta 2015

Shoppailua kirpparilla - kannattava kierros

Tänään tuli yllättäen lähtö stilaacityyn, kun terassin rakentajilta - eli isimieheltä ja ukilta - loppuivar ruuvit, eikä samanlaisia tästä tuppukylästä löytynyt. Neljän seinän sisällä onkin tullut vietettyä rutkasti aikaa ja takapiha on tullut tutuksi. Toki välillä on käyty läheisellä leikkipuistolla ja kavereita nähty. Muskarissa Myy käy kerran viikkoon ja perjantaisin on perhekerho. Nyt vaan se piru nimeltä flunssa iski meidänkin perheeseen ja tämän viikkoa on neniä niistelty ahkeraan. Lämpöä tai muuta vaivaa ei ole kellään. Yöt nyt ovat mitä ovat, normaaleiksi kovin rikkonaisia, mutta taudin huomioonottaen varsin siedettäviä.

Eilen sattui Myyn hiusrajasta vielä löytymään punkki. Samainen pikkukuvotus löytyi pari päivää aiemmin katin kaulalta, kun mouru keksi karkailun hauskuuden ja kantoi hiiriä terassille. Katista punkki irtosi helposti, oli niin suureksi, harmaaksi ällötykseksi itsensä jo saanut, mutta neitiin tarttuikin astetta tiukempi tyyppi. Täytyy nyt seurailla tuota purentakohtaa. Tämän jälkeen itikat tuntuu melkein kivoilta.

Luistelu- ja uimiskausikin on korkattu. Myy tykkää molemmista. Kuvittelee osaavansa uida ja luistelua haluaa harjoitella. Tällä hetkellä kumpikin todellisuudessa hyvin alkutekijöissään, onneksi on intoa. Myös Mymmelin tykkää uimareissuista ihan todenteolla. 

Mutta takaisin tähän päivään. Suuresta citystä lähti yhtä sun toista mukaan, toviin kun ei ole tullut kunnolla shoppailtua...


Meillä on kunnon prinsessavaihe ja balleriinat ovat kova juttu. Myy täytti eilen 2,5 vuotta ja sen kunniaksi neiti sai balleriinabarbin. Kalapeli ilman pelialustaa löytyi menneisyyteni jemmoista, joten oli pakko hankkia Myylle ehjä. Myös käsityökirja Myylle, todellisuudessa minulle työelämää ajatellen.


Kirpparilta löytyi huokeaan hintaan kirjoja, nämä 0,50-3e/kpl. Kalkein oli Muumi-kirja, joka kattavasta muumikokoelmastamme puuttuikin.


Tarroja eurolla ja FP-lelu 0,50e.


Kissapuku 3e seueseuraavaa kokoa ja potkarit 3e uuttavastaavana.


Itselleni reppu hajonneen tilalle ja yllätysyllätys lankaa. Lindexiltä oli pakko käydä 104 cm legginsejä, sillä nilkat vilkkuvat pienemmissä. Karmeaa tuo kasvutahti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!