maanantai 20. tammikuuta 2014

Turvallisuuskysymys

 Kun Myy ei vielä liikkunut, konttausta odotti niin innolla. Nyt se on upeaa, että Myy osaa liikkua niin hienosti. Toki vahtiminen on aivan toista ja omasta kodistakin on löytynyt aivan uusia puolia. Pikkutavarat on raivattu alahyllyltä, sohvapöytä tyhjentynyt; metrin sääntö on siis astunut voimaan. Kissanruuat ovat siirtynyt kodinhoitohuoneen puolelle hiekkalaatikoiden seuraan ja kodinhoitohuoneen oveen asennettu turvaportti, jonka alitse kissat pääsevät, mutta tyttö ei. Kaappeihin hankin jo valmiiksi turvalukkoja, saa nähdä, tuleeko niiden asentaminen tarpeelliseksi. Liikaa en halua kuitenkaan raivata pois, vaan toivoa, että tyttö oppii asumaan kodissa ilman suurempia muutoksia.

Ei-sanan tyttö tuntuu tietävän toisinaan. Digiboksin räpläys on kuitenkin niin kivaa, että sen ja kaiuttimien eteen on raahattu säkkituoli esteeksi. Myy aivan selvästi tietää niiden paukuttelun ja pyörittelyn kielletyksi, sillä hirmuinen kikatus ja vauhdikas konttaus paljastavat juonikkaat suunnitelmat.

On kuitenkin aivan ihanaa, että Myy pääsee liikkumaan itse :) Äsken taloa imuroidessani Myy konttasi imurin perässä, katseli sopivan matkan päästä ja kävi taputtelemassa virtanappia, kun näki, että tuon huriskon saa välillä hiljaiseksi :D Matkimalla oppiminen on muutenkin aivan huipussaan! Kävin eilen Myyn kanssa moikkaamassa kummityttöä ja tämän sisaruksia ja kun Myy siellä näki, miten vauvoja silitellään, onkin Myy sen jälkeen istunut lähinnä vauvan kokoisen nuken seurassa ja silitellyt sitä hokien "aaaaaaaaii". Suloista <3 Oli muutenkin ihana katsella Myyn touhuja eilisessä lapsiparvessa, sisaruksista Myy kyllä tykkäisi taatusti :) Ja hellää hoivaa lupailisi. Kieltämättä nuken röyhtäyttäminen selkää hakkaamalla meni aika rajuksi rakkaudeksi...



Kävin viime viikolla kirpparilla, kun Myy jäi kummin ja isin kanssa touhuamaan :) Mukaan tarttui Myylle 86 koon neulemekko ja 80 cm legginsit. Oli mukaan otettava vielä nukke ihanine vaatteineen, kun ei se ollut kuin pari euroa. Nuken yllä oli raitapaita, upeat, itsetehdyt farkut, huppari, vyö, kaulaliina, tossut ja pipo. Olen nyt tehnyt jonkin verran vaatteita juuri tuollaiselle BB-koon nukelle, mutta ei vielä kyllä yhtä upeita luomuksia ole syntynyt, noita ei vartissa tehdäkään ;) farkuissa on taskutkin!

Tein samalla kauppaa myös parinkin kaverini tyttären vaatekaapilla, mutta niistä taidan tehdä ihan erillisen vaatepostauksen. Olen nyt ommellut hirveästi ja mietin, että voisin tehdä tytölle pääasiassa "kaikki" 86 koosta isommat vaatteet, mutta ai että mitä ihanuuksia kaveri möi siinä koossa. Et taatusti olisi voinut itsekään vastustaa kiusausta!

Uunituore omenapiirakka on valmis, joten nam nam ;)



1 kommentti:

  1. Mukana siirryttiin tänne, ihanan oloinen uusi blogi! :) Pitäisköhän itsekin koittaa herätellä kirjoitusintoo alottamalla puhtaalta pöydältä. Hmm..
    Toi imuroiminen on saanut täälläkin uutta haasetta juurikin tolla tavalla. :D vielä ainakin toistaseksi se jaksaa onneks vaan olla hassua.

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!