keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kun mamma shoppailee eksy...

Joku ajattelee varmasti, että shoppailen ihan hirveästi ja kokoajan. Minulla on kausia, jolloin kiertelen kirppiksiä ja harrastan fb-kirppiksiä, mutta esimerkiksi nyt oli pitkä väli ennen joulua, ettei edes shoppailu kiinnostanut. Nämä joulun ja juhannuksen jälkeiset alennusmyynnit on kyllä pahoja... Joten tänään, kun töissä oli lyhyt päivä, kävinkin kirppiskirroksella ja sitten vielä -50% alennusmyynneissä tekemässä muutamia hankintoja kasvavalle Myylle ihan kasvunvarallakin :) Hämmästyin tosin suuresti siitä, ettei Tutan vaatteet enää vastaakaan kokoa suurempaa, vaan ovat nykyään aika pitkälti sen kokoisia, mitä lapussa lukee! Ostin Myylle 80 ja 86 cm terälliset yökkärit, joita olen jo pidemmän aikaa kuolannut (olen karmea uusretrofani) ja nyt kun ne vihdoin olivat puoleen hintaan, muuttivat ne meille. Kaveri vinkkasi myös iki-ihanista pöllöpaidoista, joita mukaan lähti koossa 86 ja 92 cm, 80-senttisena paitoja kun on tarpeeksi, mutta myöhempiä ei vielä luonnollisesti hirveämmin. Enkä sitten voinut vastustaa Name Itin neulemekkoakaan, onneksi sekin oli puoleen hintaan. Käytettynä sen sijaan Myy sai kissa- ja  Pikku Myy -bodyt, t-paidan ja neuleleggarit, joista kaikki paitaa lukuunottamatta tulevatkin heti käyttöön :)





Myös kissamme halusi kirjoittaa blogiin istumalla läppärin näppäimistön päälle. Katti kirjoitti sen alkuun, mutta päätin kuitenkin siirtää sen tänne loppuun ;)

aqS>############################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################
##################### N

1 kommentti:

  1. Mula on ollu kans pari päivä sellainen oikea shoppailuvimma! Ensin tilasin polarn o. pyretin paketin, sit eksyin pomp de luxin sivuille (ei ois pitänyt) ja eilen kävin nameitistä. Huh, minä joka oon tähän asti ostanut lähes kaikki tavarat kirppareilta!! Mies oli shokissa, kun kerroin, paljon meni rahaa :( nooo, ehkä jonkun tavaran voi palauttaa, jos se ei olekaan täydellinen ;) ostin muuten saman pöllöpaidan pinkkiversiona!

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!