tiistai 11. marraskuuta 2014

Isyyspakkauksen jatko-osa

Isänpäiväksi askartelimme Myyn kanssa isille ja ukeille t-paidat Myyn jalanjäljillä ja kunkin nimikkeellä. Isi sai paidan lisäksi isyyspakkauksen jatko-osan, Myyn aikaanhan annoin aika laajankin pakkauksen, joten tämä jatko-osa sisälsi vähän eri juttuja. Isi tuntui yllättyvän paketista melkoisesti, hyvä niin.


Tämän kertainen pakkaus sisälsi ensimmäisen osan tapaan paidan isille varpajaisia ajatellen. Samaisen paidan tilasin Myyn aikaan netistä, mutta enää ei saanut, joten joiduin turvautumaan askarteluun. Paidan tekstit on tulostettu silitettäville siirtokalvoille ja sitten silitetty paitaan. Varpajaissettiin kuului tottakai myös pieni pullo, josta saa sitten tarjoilla varpajaisnaukut.

Isin vaatetuksen lisäksi paketista löytyy kolme pikkuruista bodya jonkin sortin i ♡ dad -tekstityksellä. Vauvaa on ajateltu myös paketillisella pikkuruisia vaippoja. Yökäyttöön siis, meillähän on tarkoitus taas kestoilla.


Piristystä arkeen tuo levy miehen lempisuklaata, multivitamiinit ja energiajuoma. Talvirukkaset on tammivauvan vaunulenkeille lämmikkeeksi 



Vauva, kohta olet täällä ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!