keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kaksivuotias!

Viikonlopun synttärihuminat alkaa olla kokonaan takanapäin, enää pieni pala täytekakkua löytyy jääkaapin hyllyltä. Synttärikeksit päätettiin käyttää lauantain ristiäisiin, joten herkkujen määrä pysyi sittenkin aisoissa. 

Virallisesti Myy täytti kaksi vuotta maanantaina. Loppuviikosta otetut Myyn mitat olivat muutamaa milliä vaille 90 cm (mitattuna seisaallaan) ja paino 13,2 kg vaippa ja vaatteet päällä. Reipas Myy oli oikein vauhti päällä neuvolassa: hyppi tasajalkaa ympäri huonetta, höpötti ja selitti, pyöritti ja heitti palloa, juoksi ja konttasi. Terkka sanoikin, ettei hänellä ole kysyttävää, näkee kaiken kysymättäkin. Kaikki siis kunnossa! Kehuja Myy sai korkeista hypyistään, sanamäärästä ja siitä, että osaa tunnistaa toistakymmentä kirjainta ja numerot luettelee ykkösestä kuuteen, vaikkakin harvoin oikeassa järjestyksessä.

Myy on reipas ja pääsääntöisesti aina iloinen. Omatahto kyllä näkyy ja halutessaan Myy rankuttaa ärsyttävyyteen asti. Myy on herkkä ja hyväntahtoinen, kiltti ja eloisa. Myy on kovin kiinnostunut kirjaimista ja numeroista, rakastaa hyppimistä, kirjoja ja palapelejä. Nuket ovat oikean vauvan myötä jääneet sivumpaan, mutta leikkikeittiöleikit ovat pop! Myös piirtäminen kiinnostaa. Isosiskona Myy on hoivaava ja hellä, mustasukkaisuutta ei edelleenkään juuri koskaan ole nähtävissä. Liekö se sitten hyvä vaiko ei.

Pikkusisko saa lauantaina nimen, mutta pysyy tällä puolen edelleen Mymmelinä :) Mymmeli on kasvanut kovasti, vaikka 1,5 kk neuvolassa oli kahdessa viikossa muka saanut lisää pituutta vain seitsemän milliä. Eri mittaaja oli tällä kertaa tosin. Painoa oli tullut kolmesataa grammaa lisää. Vaatekoko alkaa pikkuhiljaa siirtymään 62 cm. Haikeaa laittaa 56 cm pois, en tällä erää säästä kuin ehdottomat lempparit (joita kyllä on jonkinverran..). Tänään kaveri kävikin ostamassa suurimmanosan poislaittamistani 56 cm tulevalle sirpukalleen.

Mymmeli höpöttää ja seurailee kovasti. Viihtyy parhaiten sylissä ja nukkuisi mieluiten juurikin niin. Ulkona vaunuissa on myös alkanut nukkua useamman tunnin unia. Yöt viihtyy pääasiassa vieressä, toisinaan pinniksessäkin. Vauva syö pari, kolme kertaa yössä ja on pelkällä rintamaidolla - pullot pakkasin pois jo tovi sitten. Ei niin ei. Tuttia on treenattu päivittäin onnistumatta :D 

Näin meillä, mites teillä?

1 kommentti:

  1. Voi, ihana Myy! Paljon on samaa Olivian kanssa! Kerron meidän 2 v neidin kuulumiset sitten loppuviikosta, perjantaina on synttärit <3

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!