keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mymmelin ristäislahjapostaus

Mymmelin ristiäiset tosiaan olivat lauantaina ja lupailun kuvapostausta lahjoista :) laitan loppuun kyllä kakunkin kuvan, mutta muuten tulee aivan vain lahjoista, sillä pääasiassa muissa kuvissa esiintyy ihmisiä ja valitettavasti kasvot eivät minun blogiini edelleenkään päädy :)

Mymmeli sai paljon kaikkia kivoja lahjoja, tosi erilaisia ja sellaisia, joihin en itse edes ole missään aiemmin törmännyt. Se on jo aika harvinaista, sillä viime viikolla etsiskelin itsekin tulevalle kummipojalleni vielä perinteistä kummilahjaa muun lahjan joukkoon. Olemme kuitenkin kaikki suhkot samalta seudulta, joten kaupat ovat melko samat ;) Mutta onhan nykyään ihmeellinen internet!

Mymmeli sai mummilta ja ukilta nuken ja kultaisen ristin, joka laitettiin kasteen jälkeen Myylle kaulaan.



Täti antoi Mymmelille huppupyyhkeen ja ruokalapun nalleteemalla sekä kukkuluuruu-kirjan, jota Myy onkin lukenut jo varsin innokkaana :D


Ukki antoi pöllösetin kokoa 62 cm


Toinen täti Kyproselta ostamansa palapelin ja koon 74 cm yökkärin


Yksi kummeista antoi kastetodistus-tinatötterön


Toinen kummi Muumi-kehyksen, samanlainen löytyy myös Myyltä :)


Sylikummi antoi Muumi-aterimet 


Yksi kummeista Niiskuneiti-tinapankin


Ja viimeinen kummi nalleaiheisen kehyksellisen tinakummilahjan


Mummo antoi vauvakirjan ja nallen hiirenasulla, Myyllä on samansarjan pupuasuinen nalle



Kakun teki oma kummini. Oli hyvää! Myös muut pöydän herkut olivat mahtavia :)

Ja tähän on pakko vielä kysyä, kuinka teillä muilla on mennyt ristiäiset, kun mukana on sisaruksia? Kuinka teidän parivuotiaat ovat käyttäytyneet ja olleet? Eräs lapseton nimittäin kummasteli, kun Myy ei rukousten aikana laittanut käsiä ristiin, enkä siis minäkään, kun pein Myytä kädestä siltä varuin, että kynttiä/pöytäliina/vesimalja kiinnostaisi liikaa. Myy heilui ja tanssi kyllä, mutta jaksoi loppujen lopuksi seisoa meidän kanssa, eikä liidellyt missä sattui. Enempää en edes olisi vaatinutkaan ja siksi kovin kummastuin kysymyksestä. Myy on kuitenkin vasta kaksi.

1 kommentti:

  1. Yksi sana - "lapseton" :D se selittää kaiken, ei kukaan vanhempi voisi vaatia 2 vuotiasta laittamaan käsiä ristiin rukouksen aikana ellei sitä sitten tehdä joka aamu ja ilta, jotta olisi rutiini!

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!