sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Keväthulinaa

Olen kyllä kovin kevät- ja kesäihminen.. ihanaa, että aurinkoa näkyy kokoajan enemmän ja valoisuutta riittää. Ulkona on paljon kivempi olla, kun on pidempään kirkasta, mutta toisaalta lumien sulettua Myy vasta heräilee uusiin ulkojuttuihin. Liukumäkeen neiti halajaisi kovasti, mutten ole vielä keksinyt, mistä moinen mahdollisimman läheltä löytyisi. Meillä päin tuntuvat leikkipuistot olevan aika harvassa, onneksi edes kiikut ja hiekkalaatikko löytyvät omasta pihasta ja kavereitakin läheltä.

Myy on taas tämän viikkoa nukkunut yöt läpeensä - ihanaa! Kovat äänet tuntuvat edelleen pelottavan. Autoja pelkää myös ja hokee, että eiväthän ne tule päälle. Myös ojat kammottavat, ettei vain tipu niihin.. onneksi kuitenkin varmuutta ja luottamusta tuntuu tulleen. Pienempi neiti nukkuu ihan hyvin, pari kertaa yössä syö. Silloin tällöin viettää öitä omassa sängyssään, mutta harvemmin. Kunhan nukutaan niin riittää minulle!

Ruoka on alkanut maistua Myylle paremmin ja omatoimisuus senkin suhteen heräillä taas enemmän. Helpottaa kummasti, sillä vauvataloudessa kädet tuntuvat aina olevan varatut. Jonkin verran meillä on käynyt kavereita, minulla ja Myyllä, eikä seura ainakaan pahitteeksi ole. Aamulla varmaan tulee Myylle taas leikkiseuraa :) ehkä itse ehdin vähän vaikka ompeluksia tai neuletta vilkaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!