maanantai 4. toukokuuta 2015

Uusi kirppari!

Kerrankin meidän käpykylässä tapahtuu jotain! Täällä nimittäin aukeni tänään uusi kirppis. Aiempi kirppari on aiemmin ollut minulla kovassa käytössä, mutta Mymmelin synnyttyä en ole käynyt siellä kuin pari kertaa. Vanha kirppis on kellarikerroksessa ja sinne menevät jyrkät portaat ovat hankalat jo tavan rattailla, saati sitten tuplilla. Uusi kirppis sijaitsee maantasossa, on valoisa, raikas ja muutenkin houkutteleva. Pääasiassa siellä tuntui olevan hinnatkin kohdillaan, vaikka harmittavan paljon tyhjiä pöytiä siellä on.

Myös minä tartuin avajaistarjoukseen ja otin pöydän kuukaudeksi. Ihan järkyttävä homma hinnoitella järjetön määrä tavaraa ja näin avajaispäivän päätteeksi voin todeta, että pöydän siistinä pitäminenkin on aika työlästä. Aika hyvin tuotteita - siis pöytäni on vasta täytetty pelkillä vauvanvaatteilla - oli mennyt, kun jo ekana päivänä sain pöytävuokran verran myyntiä. Sen jälkeen kaikki on vain plussaa. Laitoim vaatteisiin edulliset hinnat, sillä en halua enää säilöä niitä. Mymmeliltä olen laittanut vain joitakin 56 ja 
62 cm vaatteita talteen ja muut odottavat nyt uusia ostajia. Vaikka vielä kolmas lapsi on haaveissa, vaatteita tuntuu olevan loputtomiin silti.


Itse shoppailin Myylle ihanan Miikkarin autopaidan koossa 98/104, samaa kokoa löytyi poliisipaita kummipojalle. Myy sai myös shortsit ja Mymmeli housut. Palapeli ja Myylle aidot crocsit ja sandaalit. Muut vaan ehtivät kadota Myyn käyttöön ennen kuvaamista..

Kalliiksi tulee kirppispöydän pito, jos aina tarttuu jotain mukaan muiden pöydästä. Loppikuu aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!