keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Synttärit vol 2

Viikonloppuna vietettiin synttäreiden toista osaa, nimittäin kavereita tuli käymään :) Oli ihana nähdä Myy leikkimässä kolmen pikkutytön kanssa. Kovin Myy piti huolen siitä, etteivät muut leikkisi hänen vauvoillaan, ainakaan juuri niillä lempinukeilla. Jakamista on siis syytä harjoitella. Legoleikit sen sijaan sujui hyvin porukassa. Pöytä laitettiin koreaksi ja lapsenmieliseksi, mutta ihan hirveästi jäi syömistä juhlien jälkeen, sillä yksi perhe ei päässytkään valitettavasti tulemaan. Onneksi he todennäköisesti tulevat kuitenkin myöhemmin käymään, kun heille paremmin sopii. 

Lahjojakin Myy sai jälleen! Duplot lisääntyivät paketillisella ja ne olivatkin kovasti Myyn (ja isin) mieleen :) Nätisti Myy latoi leikin lopuksi uudetkin palikat legolaatikkoon. Myös ihanan värikäs kirja, Tinga Tinga, ilmestyi yhdestä paketista. Itse en ollut kyseisestä kirjasta kuullutkaan, mutta onneksi törmäsin! Tosi värikäs ja ihana, opettavainenkin. Myös Muumin-aterinsetti löytyi samaisesta paketista. Mehän vähän Muumista tykätäänkin ;)





Molemmat juhlat Myy juhli fb-kirppikseltä aika päivät sitten ostetussa pinkki-lilassa mekossa, joka on 
I-H-A-N-A. Tänään napsin lisää kuvia Myystä vaatteet päällä tuolin kanssa, pinkillä mopolla ajelemassa ja kärryilemässä. Myy kävi virallisessa yksivuotiskuvauksessakin, mutta koska Myy halusi vain 10 minuuttia kuvia, ei ehditty sisävaatteisilla niitä edes napsia :( Ihania ulkokuvat ovat ja niistä tuleekin taulu seinälle, mutta kiitoskuvaan halusin Myyn nimenomaan sisällä ja juhlavermeissä. Ulkokuviin tein Myylle villakangastakin ja nukelle myös.


Viime viikonlopulla kävin äitini ja Myyn kanssa shoppailemassa hieman isommilla kaupoilla ja samalla kävimme varaamassa molemmille silmälasit: omanihan ovat ulkomailla... Myy osti (juu,juu, nimenomaan Myy osti!) sedän lahjarahalla muovilautaset, -lasit, -aterimet ja -kattilan, ruuanlaitto on nimittäin ihan superjuttu tällä hetkellä vauvanhoidon ohella! Varsinainen pikkuemäntä ja -äiti tuo meidän yksivuotias siis.




Samaiselta kauppareissulta Myy sai alennuksesta ihanan 92 cm kissapaidan, 86 cm Muumi-tunikan ja 23 koon syksykengät hurjaan kahdeksan euron alennushintaan! Eihän niitä nyt kauppaankaan voinut jättää, koko on toivottavasti passeli syksyllä :) Myös iki-ihanat pöllölasit lähtivät matkaan. Nyt tosin harmittaa, että ostin vain yhden kolmen setin :( Olisi mennyt toinenkin.

2 kommenttia:

  1. Tuo Tinga Tinga tulee piirrettynä Pikku Kakkosessa :)

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet onnittelut Myylle! On kesken omien touhujen unohtunut onnitella :(

    Mikä määrä ihania lahjoja! Wau ja tarpeellisia sellaisia, voi kun täälläkin ihmiset ymmärtäisi vähän paremmin, mitä 1v tarvii ja mitä ei.

    Kaunis mekko, Olivialla oli kans lilan värinen mekko :)

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!