keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Isojen tyttöjen sängyssä!

Ja niin koitti meilläkin se päivä, kun pinnasänky kannettiin eteiseen odottamaan siirtoa ja jatkettava sänky muutti Myyn huoneeseen. Miksi näin? En tiedä, kokiko Myy pinniksen ahdistavana, mutta ainakaan hän ei suostunut sinne ilman huutoa. Seisomista ja karjumista. Eihän sen niin kuulu mennä.

Ostimme jatkettavan sängyn kaverilta parin talon päästä muutamalla kympillä. Perussiisti, mutta maalissa on jälkiä. Turha kuitenkaan olettaa, etteikö jälkiä tulisi leluja sänkyyn raahatessa meilläkin, joten ei haittaa. Jos alkaa haittaamaan, vedetään uusi maali pintaan. 


Myy nukkui viime yönä ensimmäistä kertaa uudessa sängyssään. Viime yöt ovat olleet ihan pelleilyä, mutta viime yönä Myy heräsi vain puoli viideltä ja nukahti oikein nopeasti uudelleen. Nukkumaan käynti kesti tunnin höpötellen ja pyörien, mutta kivuttomasti, sillä yhtään itkua tai karkuyritystä ei tavattu. Yölläkään Myy ei pyrkinyt karkuun, mutta aamulla istuskeli huoneensa sohvalla ja ölisi siinä. Onneksi Myyn huone on pyritty tekemään turvalliseksi kuitenkin, ja neiti antaa herättyään selkeän äänimerkin.


Ostin eilen tutulta Miikkarimyyjältä meidän kissafanille mekon koossa 86/92. Aika ihana, vaikka ensin en tälle kissa-applikoinnille lämmennytkään. Viikon päästä lähdetään naisporukalla toiselle puolen Suomea ja lauantai on varattu shoppailulle, jipii! Ihan ei kyllä palkkapäivä ehdi siihen..

Tuntuu ihan perjantailta, kun mies on loppuviikon vapaalla. Tein meille pikkupitsoja ja salaattia, aika herkutella siis. Adios!




,

1 kommentti:

  1. Meillä kans opetellaan isojen tyttöjen sänkyyn, huonolla tuloksella tosin toistaiseksi :) Mutta ehkä syksyyn mennessä jo nukutaan omassa sängyssä ennenkuin vauva syntyy :)

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!