maanantai 16. kesäkuuta 2014

Liity lukijaksi!

No niin, vihdoin ja viimein löysin (etsin...) ohjeet siihen, kuinka "liity lukijaksi" -nappi saadaan aikaiseksi. Ennen se onnistui suoraan, mutta ei enää. Tai sitten minä vain en osaa. Käykääs siis lukijat klikkaamssa siitä, niin tietää, seuraako tätä enää kukaan :) Käsittääkseni minulla oli ennen vain google+-seuraajanappi, joka on vissiin vähän eri juttu.

Tänään on kyllä niiiin hermoja raastava päivä. Myy on kiukunnut koko aamun, ei suostunut aamupalalla syömään mitään, mutta ruuaksi onneksi, kun ensimmäiset lusikat sai huijattua. Kiukkua, huutoa, riehumista. Nukkumaan Myy olisi halunnut sisälle (mitä meidän pitäisikin alkaa opetella) niin katit nosti sen luokan rallin, että päätin sittenkin viedä Myyn rattaisiin nukkumaan. Saisinpa itsekin tehtyä jotain sisällä. Aamulla Myy suuttui siitä, ettei saanut laittaa crockseja jalkaan, vaan umpinaiset kengät. Kesken lenkin päätti, ettei pidä kenkiä jalassa, muttei muuten istukaan enää rattaissa. Aaaah.

Viikonlopun Myy oli kipeä, lauantai-illaksi nosti kuumetta, kun olimme kaverini ja Myyn kanssa parinsadan kilometrin päässä shoppailemassa. Aamulla ei mitään (paitsi levoton yö) ja iltapäivästä räkää alkoi tulvia ja lämpö nousi 38:ksaan. Eilinen oli räkää, muttei lämpöä. Tänään räkää onneksi vain kiukutessa. Itsellä onkin sitten vuorostaan kurkku kipeänä.

Shoppailukeikalta Myylle tarttui neljä 92 cm paitaa tarjouksesta 3e/kpl, pöksyt 2,5e akesta, jumpsuit 86 cm -50% ja muut Muumit 92 cm myös -50% sekä kissapehmo kissakeräilijälle. Pöllökäsinuken ostin itselleni, mahdollisesti otan sen syksyllä työparikseni.







Puolentoista viikon päästä ollaan lähdössä reissuun ja Myyn olisi pakko parantua siihen mennessä. Matkataan lähes 600 km päähän ja lapseton matkaseura pitäisi saada tajuamaan, että puolituntia ylimääräistä aikaa ei tuolle reissulle riitä. Pitäisiki alkaa miettiä, mitä mukaan pitää ottaa, auto on niin pieni ja matkustajia niin paljon, että repulla on viikon yli selvittävä. Puuh.

Mutta nyt ompelemaan, kun hetken hiljaisuus on yllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!