maanantai 23. kesäkuuta 2014

Tuliaisia ja sairastelua

Mummi ja ukki palasivat tuossa taannoin kesälomareissultaan. Vaikka mummi - äitini siis - toistuvasti muistaakin mainita Myyn kattavasta kenkäkokoelmasta ja kiitettävästä vaatemäärästä, ei hänkään osaa olla sitä täydentämättä. Kuinka voisin sitten minäkään ;)

Mummi soitteli reissusta ja varmisteli Myyn kengänkokoa, oli kuulemma löytänyt tarjouksesta aivan ihanat kengät ja totta, tykästyin niihin kyllä itsekin. Tämän lisäksi Myy sai Muumikirjan (mukana seuranneet ainakin muistanevat, että meillä todella tykätään Muumeista) ja saipa Myy vielä trikoopaidankin koiran kuvalla. Kissat ovat nyt ylivertaisesti lempieläin, mutta eipä koira jää pahasti taakse. Miten eläinrakas voikaan yksivuotias olla ja niin hellä (ainakin meidän) kissoja kohtaan!



Tunnustettakoon sitten, että muutama paita ja tunikakin kotiutui meille fb-kirppiksiltä. Mies huokaili postia tuodessa, että mitä taas. Nyt käyttöön iiiiihana pinkki-lila-turkoosisävyinen paita ja maailman ihanin pöllötunika sekä 98 cm Muumitunika, joka on kyllä enemmänkin 92 cm vastaava.


Meillä sairastetaan taas. Nuha ei missään välissä kadonnutkaan, ja eilisiltana nousi yli 39 asteen lämpö. Oli jo tänään 37-38, mutta nyt ollaksi nousi 39,5 asteeseen :( lääkettä pienelle. Ei ole koskaan olleet yönukutukset näin helppoja, että on vain sänkyyn nostaa. Jospa tämä jäisi päälle. Yöllä herää nyt muutamaan otteeseen ja itse menen nukkumaan Myyn huoneeseen: en uskalla olla poissa pikkupotilaan luota. Mahakin tuntuu pienellä olevan löysällä, joten liekkö mahatautia. Perjantaina olisi reissuun lähtö edessä, parantumiskikkoja otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!