torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesäkuulumisia

Pikkukakkonen jäi välistä kaupassa käynnin takia ja Myy saa katsoa jakson lastenohjelmia muuten. Mymmelikin on innoissaan uudesta helistimestä tankattuaan mahaansa tissillisen maitoa ja kourallisen maissinaksuja. Vaikka kotiuduimme jo viikko sitten, tuntuu ettei vieläkään olo ole oikein palautunut reissusta. Tavarat miehen kassia lukuunottamatta ovat sentään paikallaan. Tänään sain siivottua työhuoneenikin - kaappien ja vaatehuoneen sisälle ei kannata kurkkia - ja mahdun sinne tekemään taas käsitöitäni, ihan huippua! Suurin syy työhuoneen siisteyteen on se, että sain myytyä kaikki kirppispöydästä jäljelle jääneet vaatteet! Vain pieni pussi Miikkareita, jotka pitäisi kaupata merkkikirpulla, jotta niistä saisi edes osan takaisin.

Iloinen olen, että sain rahani niistä irti, vaikka samalla kauhistuttaa, minkä verran niissä todella on rahaa ollut kiinni.. sopivasti hajosikin tiskikone ja suihku sekä tuli aloitettua terassiremontti. Osan kirppistuloista aion kyllä pihistää itselleni ja miettiä, mikä olosi kivaa itselle. Tosin tilasin jo pinon kankaita ja peitetikkikone kaipaisi uusia lankoja..

Mummi ja ukki kävivät kesälomareissulla ja toivat tyttösille tuliaisia. Mymmeli sai Muumi-aiheisen nokkamukin ja helisevän lehmän, joka tuntuu olevan oikein mieleinen. Myy sai kahdet caprit ja paidan sekä legoja, jotka kolahti ja kovaa. Mymmelin kummi pyörähti alkuviikosta tuoden kummitytölle purulelun :)




Nyt lienee aika sammuttaa ohjelmat ja siirtyä kohta iltatoimille. Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta ehdin taas paneutua blogimaailmaan. Ollaan lomalla ja oltiin reissussa. Olisi mukava käydä katsomassa käsityöblogiasi, kun olen itsekin intohimoinen käsitöiden harrastaja.
    anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!