lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tyttöjen päivä

Tänään vietettiin tyttöjen aamupäivää ja kuinkas muuten kuin shoppailemalla. Pakkasimme bestiksen kanssa Myyn ja Mymmelin takapenkille ja lähdimme käväisemään eräällä huippukirppiksellä sekä parissa kaupassa. Ostoslistalla oli uusi päiväpeitto, joka kestäisi kissoja ja pikkulapsia sekä tarvittaessa konepesua. Edellinen päiväpeitto on kestänyt nämävaatimukset viimeiset kahdeksan vuotta, mutta nyt pesujen myötä muuttunut kovaksi, nukkaiseksi ja haalistuneeksi. Viimein uusi löytyi! Mutta huh, minkä hintaisia ne ovat. Huomenna käymme Ikeassa, josta ajattelin katsoa sävyyn sopivaa verhokangasta, edelliset verhot kun ovat vähintään yhtä vanhat ja nyt aivan väärän väriset. Pari tyynyäkin voisi ommella.

Toinen listalla ollut asia, työntöaisa Myyn pyörään, löytyi myös. Myyhän sai pyörän 2-vuotislahjaksi ja nyt viimein yltää polkeakin :) polkupyörä löytyy myös, mutta siitä puhutaan Mymmelin pyöränä. Rohkeutta pitäisi vielä roima annos saada, että potkuttelu lähtisi sujumaan. Mutta mikäpä kiire tässä olisi, valmiissa maailmassa.

Takaisin tähän päivään palatekseni voisin kertoa muista löydöistä, jotka sitten löytyivätkin tuolta mahtavalta kirpparilta: japanikuosinen huppari itselle kahdella eurolla, tunika Myylle 1,5 eurolla, tuplapalapeli eurolla, avaamaton uima-allas kolmella eurolla, i h a n a t potkarit Mymmelille kolmella eurolla ja säkillinen eli 13 kappaletta poneja Myylle 7 eurolla. Niin ja aidot crocsit kuudella eurolla! Kumma miten crocsien koot vaihtelevat malleista riippuen. Saman koon valkopohjaiset crocsit ovat Myylle vielä isot, mutta tänään ostetut samankoon väripohjaiset sopivat!




Tässä vielä muuten kuvaa bodysta ja housuista, jotka Mymmeli sai kaveriltani rotinalahjaksi :)

 

2 kommenttia:

  1. Olisi mukava vierailla toisessa blogissasi. Siis siinä käsityöaiheisessa. Olet varmaan kertonutkin täällä tarkemmat koordinaatit, mutta nyt just en jaksa kahlata blogiasi taaksepäin ja etsiä. Aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna!

      Itseasiassa en ole, koska kirjoitan sitä kasvoillani :) Laita minulle sähköpostiosoitteesi, niin linkkaan käsityöblogini sinulle! :)

      Poista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!