perjantai 28. helmikuuta 2014

Sinä, te, me

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/02/28/akselin-harvinaista-sairautta-loytyy-1-6-tapausta-vuodessa

Kylmiä väreitä, haikeita tunteita, surua. Miksi toinen on terve, toinen lievästi sairas, toinen sairastaa kuolettavasti. Miksi? Mutta meillä on Myy. Myy on Myy, eikä meillä muuten olisi Myytä. Ja Myy on maailman ihanin ja rakkain. Myy on maailmamme.

Ihana Myy oppi eilen kävelemään taaperökärryn kanssa, tänään jopa osasi laskeutua nätisti. Muutaman kerran on meinannut kammeta pystyynkin, mutta vielä pupu menee pöksyyn kesken suorituksen. Ihan hyvä vain :) Vauhtia kontaten riittää ja kirjahylly on jo tuttu paikka, samoin kuin nuo pahuksen digiboksi ja muut härvelit, joita ei saisi käydä säätelemässä. Säkkituolin, sohvapöydän ja tuolin avulla onkin rakennettu aitaus elektroniikkalaitteille, saa nähdä milloin Myy keksii, että esimerkiksi sohvapöydän alitse voi kulkea.

Viikonloppuna pitäisi pakata laukut. Olen lueskellut, että reissukohteessa lastenvaatteet ja lelut ovat edullisia :) Pitäähän Myyllekin yhtä sun toista löytää, mutta myös kummilapsille. Kiva, kun on syy ostaa useammalle :D Ja jos jotain minipientä kivaa löytyy, niin kai näillä tulevaisuuden haaveilla saa ostaa jo säilöön? ;)

Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!