keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Äitiyspakkaus on täällä!


Tänään tuli odotettua ja himoittua postia. Töistä kotiintullessani löysin nimittäin postilaatikosta ilmoituksen, jonka mukaan kahdeksankiloinen paketti sisällöllä "äitiyspakkaus" olisi noudettavissa. Muutaman kyyneleen meinasin hormonihuuruissani päästää, kun mies oli tavanomaisesti autolla töissä, enkä päässyt pakettia samantein noutamaan. Mies sai noutaa sen heti töidensä jälkeen, ja niin pääsimme Myyn kanssa selaamaan sisälöä. Aluksi en juuri itse voinut katsella, kun Myy niin innokkaasti pläräsi ja sovitteli laatikon sisältöä.

Laatikko on sama sukupuu, joka oli Myylläkin. Vanupuku on aika kiva, mutta poikamainen minun makuun turkoosin värinsä myötä. Villahaalarista tulee takuulla yhtä suosittu kuin edelliskerralla, jos vain koko sattuu: vaikutti kyllä pienemmältä kuin Myyn aikainen. Myyn haalariin tuli käytössä muutama reikä ja on se varsin nyppyinen, mutta edelleen käyttökuntoinen. Ensimmäiselle talvelle nämä ovat aivan liian isoja.


Tumppuja tuli Myyllä käytettyä hyvin vähän. Froteisiksi sukiksi koko 19-21 koettiin viimeksi turhan isoksi: pienellä niitä kyllä pein, mutta tuossa koossa lähinnä jarrullisia sukkia. Saa nähdä, säilyttävätkö toiset sukat muotonsa käytössä. Hatut ovat samat kuin Myyn pakkauksessa, tuota ohutta ei tullut pidettyäkään...



Toppahaalari on aika kiva. Koko onkin aika hauska, meni kevyesti 84 cm pitkälle Myyllekin. Voi siis olla, että on jopa käyttökokoinen toisena talvena. Myyltä on yyttöhaalarit tallessa, mutta jos tämä on poika, en ala muutakaan haalaria hankkimaan ulkonäöllisistä syistä.

Potkareita ei Myyllä tullut pidettyä. Sinisävyiset olivat harvoja en-tykkää-vaatteita, mutta muita potkareita voisin kuvitella käyttäväni. Myös puolipotkarit ovat jääneet meillä käyttämättä, eivätkä ne tässäkään pakkauksessa lemppareikseni nousseet, kuten eivät trikoiset housutkaan.






Bodyt keltaraitaista lukuunottam olivat minun makuuni. Kietaisubody tosin olisi saanut olla pienempääkin kokoa. Unihaalareista pidän kovasti. Ehdottomasti suosikeikseni vaatteista nousevat body-potkari-setit, myös Myyn paketissa pieni vastaava setti oli ihana.




Muu sisältö oli hyödyllistä, mitään en kokenut turhaksi. Toki meiltä löytyy jo yhdet kynsisakset, lämpömittari ja harja, mutta eipä se haittaakaan. Kirja vaikutti värikkäältä ja innostavalta. Liivisuojat ovat tutut, hyviksi todetut. Kortsut ja siteetkin ovat varmasti aikanaan tarpeen.

Yksi suosikeistani on ehdottomasti Apina-makuupussi. Pidän väristä ja pidän kuviosta. Pidän myös lakanoista, vaikka mielestäni värejä voitaisiin suosia enemmän. Kylpypyyhkeen kanttaus on ihananvärinen. Pyyhe vaikutti muutenkin paremmalta kuin Myyn aikainen. Löytyi pakkauksesta myös kuolalappu, joka olisi Myyllä ainakin ollut aika turha ja ruokalappu, jonks toivon olevan laadukkaampi kuin joinain vuosina. 

Vaippa herätti mielenkiintoni. Kerrankin oikeasti siro vaippa pienelle vauvalle. Merkki on minulle tuntematon, mutta malli vaikutti niin hyvältä, että näitä täytyy kyllä saada muutama lisää! Hyvästi flanelletit, jos siinä onnistun.





Kaiken kaikkiaan hyvä pakkaus, ainakin minun makuuni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!