keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Ekoja kertoja

Lauantaina Myy meni ensi kertaa mummolaan yöksi ja meillä vietettiin miehen syntymäpäiviä hieman ennakkoon. Toinen meni todella hyvin ja toinen aivan penkin alle.

Jaa, että kummin päin?

Kuten arvata saattaa, synttäreitten vietto miesporukalla plus muutama nainen ei välttämättä mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Ensin vollotin tunnin vietyäni Myyn hoitoon vanhemmilleni ja tuntien kuluessa pullonkierto miesten keskuudessa kiihtyi. Kiihtyi niin, että ensimmäinen sammui jo kahdeksan aikaan ruokapöytään nojaten ja niin, puolen tunnin baariin jonottamisen jälkeen käännyimmekin portsarin nenän edestä ja oksenteleva mies oli yhdeltätoista jo kanttuvei sohvalla. Mitä kuulin seuraavana päivänä muilta läsnäolleilta, ei baarissa ollut juuri aikaa vietetty monennäköisten olojen takia... on se onni, että sitä on raskaana.

No kuten arvata saattaa, v*itutti js rankasti, että kun ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen olimme taas yhdessä baariin menossa, mies on kuin mikäkin idiootti, eikä osaa rajoittaa. Odotellaanpa seuraavaa kertaa sitten vaikka taas seuraavat kaksi vuotta. Yöllä sain ketutukselta nukuttua vajaat kolme tuntia ja ennen puoli seitsemää aloitin jo ompeluhommat - teinpä sekä Myylle että vauvalle kivat tähtivelourjumppikset.

Myyn yökyläily sen sijaan oli mennyt oikein hyvin. Jäi kiltisti, nukahti itkuitta. Heräsi kerran yön aikana, mutta jatkoi unia helposti. Aamulla tullessani hakemaan ei ollut moksiskaan. Ainut lohduttava asia yökyläilyn suhteen.

Eilen käytiin Myyn ja äitini kanssa uimahallissa ensi kertaa. Aluksi Myy ujosteli ja arasteli aika paljon, mutta lopulta pulikoi kellukkeineen kuin vanha tekijä. Täytyisi käydä useammin uimassa. Papu ei reissuun reagoinut muuten kuin hiljaisuudella ja ehdinkin huolestua. Tänäänkin ollut vaisumpi, vaikka selvästi välillä potkii.

Kävely tuntui viime viikolla aiheuttavan supistuksia, onneksi kivuttomia. Tänään lyhyt kauppareissu ei onneksi aiheuttanut mitään tuntemuksia, niin uskaltaa huomenna kävellä vähän enemmänkin. Tällä makeanhimolla olisi nimittäin parempi liikkuakin tai paisun aivan muodottomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!