keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Babyshower in a box -juhlat

Nyt yllätti opiskelukaveri toiselta puolen Suomea kyllä aivan totaalisesti! Sain eilen varoitustekstarin, joka oli kirjoitettu niin viralliseen sävyyn, että tankkasin alkua moneen kertaan ennen kuin edes pääsin loppuun. Lopulta, kun sain paketti-ilmoitusviestin luettua loppuun, tajusin kenestä on kyse. Puhelimen vaihdon myötä läheskään kaikki numerot eivät ole puhelimessani tallennuksissa ja sattuipa juuri tämän kaverin numero olemaan yksi niistä.

Tänään sain pakettikortin postilaatikkoon ja ensimmäinen hämmästyksen aihe oli jo paketin paino: kolme kiloa! Mitä ihmettä! Mieleeni tuli, että kaveri kyseli viikonloppuna, olivatko kaverini järjestäneet minulle babyshowereita ja harmitteli, etteivät. Eihän niitä ollut pietty Myynkään aikaan. Kaveripiiri on niin laajalti levinnyt, että olisipa tosiaan ollut ihana, mutta jo polttareihin porukan kasaan saaminen oli ihan huippua. 

No. Kaverille asia oli ilmeisesti jäänyt korvan taa, sillä maanantaina oli paketti lähtenyt postiin ja jo tänään se oli minulla:

BABYSHOWER IN A BOX -JUHLAT!


Paketin sisällä oli päällimmäisenä lappu. Paperissa toivotettiin tervetulleeksi babyshower-juhliin, joiden emäntänä olisin minä, juhlien pitopaikkana kotimme, aika se, jolloin paketti avataan. Juhlien tarjoiluista ja viihdyttämisestä tuli vastata emännän. Laatikkoa kehotettiin purkamaan varovasti ja mainittiin, että sieltä saattaisi löytyä jotain tulevalle isosiskollekin. Ja voi ihana, mitä paketista paljastuikaan!

VAIPPAKAKKUPÖLLÖ!


Vaippakakku koostui runsaasta määrästä ykkös-, kakkos- ja viitoskoon vaipoista: vauvalle ja isosiskolle nyt käytössä olevia vaippoja :) 


Vaippojen lisäksi pöllö kätki sisälleen muutamia juttuja: jalkana toimineet käsineet isosiskolle, nokkana pyllypyyhe vauvalle, ihana sammakkoruokalappu ja ah, vuosipyyhe ensi vuodelle :) Siis I-H-A-N-A yllätys!


Aivan käsittämätöntä omistaa näin ihania ystäviä. Sanat eivät riitä kertomaan, miten hyvältä tuntui tulla muistetuksi näin, vaikka välissämme on satoja kilometrejä ja vuosia siitä, kun olemme edes viimeksi kasvotusten nähneet. Love <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!