maanantai 29. joulukuuta 2014

Joululahjapostaus

Kuten aiemmassa postauksessa totesinkin, Myy sai hillittömän pinon lahjoja. Ensin menimme miehen isälle, jossa paketit jaettiin puolen päivän jälkeen. Ukkilasta jatkoimme vanhemmilleni, jossa kävimme perinteisessä joulusaunassa isän kotipaikalla vanhassa viisikymmentäluvun saunassa. Pakettien jako meni perinteisen myöhään. Vielä seuraavana päivänä paketit jaettiin miehen äidin luona. Missään paikoista ei käynyt pukki, vaan "tonttu oli jättänyt paketit kuusen alle". Muistan itse, että oli kiva uskoa pukkiin ja kiva, kun pukki kävi, mutta silti olen hieman skeptinen tälle uskottelulle. Saa nähdä, käykö meillä kuitenkin ensi vuonna pukki. 

Mutta nyt ne Myyn miljoona pakettia:


Disneyn Mikki Hiiri -aiheinen nuppipalapeli. Kai olen sanonut olevani hillitön Disney-fani Muumien lisäksi? Minni, aaawwww.. Lapsena Aku Ankka oli elämäni dinosaurusten ohella.


Lentokonefanin mieleen lentsikka-dublopaketti. Mummolta muovisia eläimiä, jotka voisivat pärjätä myös kylpyhirmun vesileikeissä.


Mummolta myös farkut kokoa 98 cm ja lasten esiliina.


Eläin-, numero- ja satukirjoja lukuhirmulle. Metsäpolun satukirja on kummitädiltä.


Kummitäti myös osasi vetää oikeasta narusta antamalla Myylle kissan, pöllöpehmon annoin itse (sillä Myyn huone on pöllöteemainen) ja pikkuserkun äiti oli käärinyt pakettiin pöllöpeiton.


Meidän ainoaksi lahjaksi tarkoitettu keinuheppa oli kyllä ehdoton suosikki muutaman muun lahjan ohella. Tämähän ei siis jäänyt ainoaksi lahjaksi, mutta yritys oli hyvä :) Ihhahhaa on kovassa käytössä.


Kirpparilta löysin ison heppapehmolelun ja leluhepan antoi sukulaistäti.


Kirjoja meiltä ja sukulaisilta.


Mummi ja ukki antoivat kaikki Muumi-jaksot DVD-paketin, joka oli Myylle ihan huippujuttu. Ei sillä, äiti ja isi on myös hirmuisia Muumi-faneja, mutta voin jo kuvitella, kuinka näistä löytyy apu hetkiin vauvan syntymän jälkeen. Mikään ei liimaa Myytä samalla tavalla paikalleen kuin Muumit, oli hyvä asia tai ei. Myös kummeilta saadut Taotaot olivat ihana yllätys, rakastin tuota sarjaa lapsena!


Mummilta Myy sai lentskarit legoja, kavereilta Arien Dubloja. Siis vau näin lyhyesti.


Kummeilta Myy sai nukkekodin olkkarin kalusteet ja toiselta kummilta puisen palapelin. Mummilta Ammuu-kirjan ja Herra Hakkarainen -yökkärin.


Enemmänkin isille ostettu Lidlin junarata oli kuitenkin naamioitu Myyn nimen taakse pakettiin. Palapelin antanut kummi antoi Myylle myös junaraan osia ja veturin, liekkö isi ollut juttusilla kummin kanssa?


Kummitädin paketista löytyi 92 cm Lassien kaksiosainen toppapuku, joka on varmasti hyvä keväällä. Vähän vielä reilu, mutta kenkien kanssa jo käyttökelpoinen.


Sukulaisista tuli Muumi-hoitosetti.


Meiltä pehmeitä hedelmiä ja muita ruokia, seassa pilkottavat eläimet sukulaistädiltä.


Sähkövatkainkin pikkukokille löytyi kääreistä.


Ukilta magneettikirjaimia ja pehmolammas MÄÄ!


Ja yksi huippujuttu Myyn mieleen, Stiga ja vieläpä pinkkinä! Tosin mäkeä Myy ei tykkää laskea, mutta kyydissä olla vedettävänä. Tästä käytiinkin keskustelua ja minusta Myyn ei tarvitse tykätä laskemisesta ja voidaan laskea sitten, kun se ei enää pelota. Aiheuttaa vielä traumoja lapsiparalle, jos pakolla mäkeä pistetään laskemaan, puuh!

1 kommentti:

  1. Haha, meitä Myitä tulee vastaan vaan enemmän ja enemmän.. :) Terv. Mona Myy Mikaela

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!