lauantai 13. joulukuuta 2014

Neuvolakuulumisia 33+0 reissun päältä

Torstaina 33+0 oli neuvola. Maha hupsahti pari viikkoa sitten alas ja olo on kyllä kaikkine hiertämisineen ollut sellainen, että väittäisin vauvan olevan jo aika alhaalla. Terkka tunnustelikin ja sanoi, ettei löydä päätä. Hänen oli muutenkin vaikea tunnistaa, kuinka vauvq mahassa on, mutta päätyi lopulta siihen, että vauva on selkä vasemmalla kyljellä joko viistossa tai sitten tosiaan jo niin syvällä luiden sisällä, ettei siksi löytänyt päätä. Olisin saanut lähetteen ultraan, ellen olisi sinne tiistaina menossa kokokontrolliin.

Sf-mitta oli 30 cm, keskikäyrällä siis. Tähän asti mitta on kulkenut hieman käyrän alapuolella. Painoa oli tullut 600g/vk, yhteensä jo 13,5 kg. Terkka kyllä sanoi, että lähtöpainooni nähden määrä ei haittaa. On tässä kuitenkin joulu tulossa suklaineen ja herkkuineen, että katsotaan vain. Myystä ehdin kerryttämään 17 kg, jotka lähti pelkällä imetyksellä neljässä kuukaudessa ja vielä muutama senkin jälkeen.

Paineet ja muut olivat oikein hyvät. Sykkeet itsellä vähän korkeat, vauvalla 150 tietämillä. Swuraava neuvola laitettiin vielä tämän vuoden puolelle, jotta streptokokkinäyte olisi varmasti otettu ennen vauvan syntymää.

Eilen lähdimme reissuun kummipojan synttäreille ja täytyy kyllä myöntää, etwivät pitkät ajomatkat enää mitään herkkua ole. Selkää särki ja kylkiluut tuntuivat olevan kovilla. Huomenna sitten uudelleen plus maanantaina pidempi työpäivä. Onneksi enää viikko töitä!

Lisään loppuun kuvan reissun tähänastisista ostoksista, jos puhelin siihen suostuu. Huomenna vielä nopea käynti Ikeassa ja ehkä aamu HopLopissakin :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!