maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kolmas päivä Pariisissa

Kolmas kokonainen reissupäivä Pariisissa on vaihtunut iltaan ja kohta on aika käydä yöpuulle. Tämä päivä käytettiin shoppailuun, tosin varsin laihoin tuloksin ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa ja kauppoja siihen käytettiin ;)

Olemme joka päivä syöneet runsaammin vasta illemmalla ja päivällä jotain pienempää. Tänään illasta yritimme metsästää "hieman erilaisempaa" paikkaa, mutta siinä sen paremmin onnistumatta pääsyimme syömään paikkaan, josta sai monenlaisia kebabversioita. Omani oli kanaa cheddarilla, riisillä, ranskalaisilla ja salaatilla, kun taas miehellä oli possua (vai nautaa?). Miehen annos oli parempi...


Kaupoilla kierrellessä pysähdyimme juomaan yhdet: miehellä mojito ja itselle appelsiinimehu. Päivä oli kuuma ja vedenjuomisesta piti kyllä pitää huoli. Tänään joimme ensimmäistä kertaa kahvilassa kuumat kaakaot eli chocolatet. Samalla välipalaksi maistui suolaiset crepesit.




Myylle ostin eräästä kirjakaupasta kahden euron prinsessapalapelikirjan, joka on kuvakirja ranskaksi. Yrittää palautella omaa sanavarastoa.. itselle löysin vihdoin pitkän mekon ja pari paitaa.


Huomenna viimeinen varsinainen päivä, saa nähdä, mitä vielä keksii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!