torstai 24. heinäkuuta 2014

Lahjoja

Viime päivät ovat kyllä olleet aikamoista juoksemista paikasta toiseen. Nyt kun mies on kesälomalla, olemme vierailleet koko kesän edestä sukulaisilla ja kavereilla, ja onpa meilläkin porukkaa pörrännyt.

Maanantaina näimme miehen tätiä ja tämän miestä, viimeksi he ovat olleet täälläpäin kyläilemässä vuosi sitten häissämme. He halusivat antaa Myylle ihanan Hauskat sanat -kirjan, josta tulikin heti kerralla Myyn lemppari. Myös minusta kirja on loistava värikkäine ja monipuolisine valokuvakuvineen. Suosittelen!


Myyn mummo kävi parin viikon taukoilun jälkeen kylässä ja toi myöskin Myylle paketin,  joka sisälsi roadripiltä ostetun kissan sekä pari mekkoa. Mekot ovat vielä reiluja, mutta tulevat taatusti ensi kesänä kovaan käyttöön.



Kävin äitini kanssa Marimekon alennusmyyntien loppumyynneissä, joista mummi osti Myylle ihanat musta-vaaleenpunaraidalliset sukkikset (ihana, kun kerrankin uudet, käyttämättömät, venymättömät ja nukattomat sukkikset meidänkin pikkuneidillä!) ja ostinpa samalla itsellenikin unikkosukkikset. Omani ovat lastenkorista myöskin, hieman pohkeesta kiristävät, mutta saavat luvan venyä. Mies ssnoikin, että ovat oikeat haluntappajat :D



Tiistaina käytiin työkaverin uutta koiranpentua katsomassa. Myy ei tykännyt ollenkaan pennusta, koska pentu oli hyvin kiinnostunut raahaamaan Myyn nukkea :D lähtiessämme sain mukaani kennollisen juuri kerättyjä munia. Samalla reissulla kävimme moikkaamassa kummityttöä ja hänen sisaruskatrastaan. Myy halusi laittaa pikkuneidille tuttia suuhun, ottaa pois, laittaa takaisin, ottaa pois... ihanat muruset ♡

Huomenna lähtee lento Pariisiin. Kyllä jännittää nyt, kun koneita on tullut alas aika tahtia. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Tänään onkin jääkaapista tyhjennelty viimeisiä ja siitä kuva loppuun. Hyvää oli!


1 kommentti:

  1. Hmmm, jättämäni kommentti on tainnut hävitä bittiavaruuteen? Sinulle on joka tapauksessa haaste blogissani! Mukavaa reissua!

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!