maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kotona taas

Risteilyltä onnellisesti kotiin palattu. Reissu meni varsin hyvin, Myy erityisesti osasi olla todella reipas ja nauravainen koko reissun ajan. Edes pitkät automatkat eivät saaneet neitiä kiukuttelemaan poistulomatkan viimeistä sataa kilometriä lukuunottamatta, joka kylläkin myös sujui itkuitta, kun Myy takapenkillä laski mummin kanssa varpaita.

Torstaina söimme buffetissa, Myyn suureksi herkuksi paljastuivat lasten buffetin lihapullat ja ranskalaiset. Oli täti tarjonnut  vahtivuorollaan, kun olin ruokaa ollut lisää hakemassa, kaviaaria ja katkarapujakin ja hyvin olivat kuulemma maistuneet.

Perjantain olimme Tukholmassa, mutta olen kyllä pettynyt ruotsalaisten alennusmyynteihin! Sama paita, jonka ostin Myylle Suomesta alesta, maksoi Ruotsissa kolme kertaa enemmän: alessa olevinaan sekin. Paremmin päästinkin lauantaina vauhtiin, kun shoppailimme Suomen päässä ja kotimatkalla.

Lopulta Myylle tarttui Ruotsista Po.pin alesta 92 cm mekko ja samankuosinen kesähattu. Kissakeräilijä sai matkamuistoksi kissapehmolelun ja mummi osti reippaalle reissulaiselle Dubloja ( reilusti halvempia kuin Suomessa!). Suomen puolelta Myy sai kissapaidan ja Minni-hiusharjan. Itselleni löysin Suomen puolelta Onlyn kesämekon ja Vero Modan pitsimekon.





Kaveri kävi aamulla tyttöineen leikkimässä. Tyhjensimme viime viikon heidän postilaatikkoaan, jonka takia he toivat reissultaan ihan huiman upean lahjan! Täytyykin alkaa ajoissa miettimään joululahjaa, joka edes yrittäisi olla yhtä hieno... meidän Muumi-fani(t) on kyllä onnessaan! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!