perjantai 5. syyskuuta 2014

Kohti viikonloppua

Pidän perjantaipäivistä. Sekä minä että mies pääsemme töistä puolilta päivin ja vapaus koittaa pariksi päiväksi. Perjantaisin laitan Myyn itse päikkäreille ja minulla on puolitoista tuntia aikaa ommella, neuloa ja ihan vain olla - ehkä voin nukkuakin. Iltapäivän ja illan ehtii touhuta pirteän Myyn kanssa ja neidin nukkumaan menon jälkeen meillä pääsääntöisesti vietetään "parisuhdeperjantaita" leffan, hyvän ruuan ja herkkujen parissa. Viikolla ruoka tulee tehtyä kiireemmin, herkut ovat pannassa, eikä leffoille ole aikaa. Jotenkin sitä huijaa itseään, että viikonloppua vasten voi valvoq myöhään, vaikka aivan yhtä aikaisin nahkaherätyskello pirisee aamulla kuin arkenakin.

Myyn yöt ovat olleet todella levottonia yhdestä kolmeen, jonka ajan olen pääasiassa istunut lattialla Myyn sängyn vierellä. Siirtynyt omaan sänkyyn, asettunut pitkälleni ja palannut hiljentämään huutoa. Yhden yön viikossa Myy on nukkunut heräämättä ja sitten taas loput viikosta heräilee. Kissat väsyvät heräämisistä myös, eivätkä onneksi jaksa itse riehua yöllä, jos ruokaa vain kupissa on. Itseä alkaa kyllä pikkuhiljaa väsyttää. Kurkkuun koskee ja nenä vuotaa, unet on pätkissä ja vähissä, hermo erityisesti töissä kireänä, vaikkei saisi näyttää.

Eilen tuli 19. raskausviikko täyteen ja 20. pääsi alkamaan. Tämä raskaus menee ihan hirveää vauhtia ja ajan juokseminen ahdistaa suuresti. Se tietää isoja asioita tapahtuviksi ja valitettavasti kaikki eivät tiedä hyvää. Vauvaa odotan toki kovasti, mutta moni muu asia saisi pysähtyä paikalleen.

Tänään töissä eräs kollega kommentoi masuani sanomalla "kylläpä se tämän rouvan mekon etumus pyöristyy somasti". Siinä olisi ollut muillekin tuijottajille mahdollisuus kysyä minulta itseltäni, koska jään pois töistä, mutta ei. Itsekään en asiasta halua mitään numeroa tehdä, enkä ole raskaudesta töissä julkisesti puhunut. Olkoon.

Eilen Myyllä kävi pari kaveria leikkimässä. Kaveri toi samalla tyttöjensä vaatteita pinon minulle katsettavaksi ja valkkasinkin niistä aika kasan. Laitan kuvia koneen kautta, sillä olen kyllästynyt siihen, miten kännykkä haluaa ladata kuvan tai ei yhtään. Kovin kuvattomaksi jää siis tämäkin postaus.

Nyt hyvää viikonloppua kaikille! Mies lähtee katsastamaan autoa isoon kaupunkiin, niin me tytöt lähdetään kiertämään kirpparia ja muutamaa kauppaa ;) joulu jo mielessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!