torstai 25. syyskuuta 2014

Arkea flunssassa

Viime yönä iski vähemmän mukava flunssa päällensä. Kumman vähällä on syksyn sairasteluissa päästykin, mutta nyt mies on saikulla rikkinäisen selän takia ja minä räkäisenä, vaikka edelleen työkuntoisena. Villi veikkaus kuitenkin, että poskionteloihin menee kuitenkin. Kaksi viikkoa olisi syyslomaan, enkä kyllä tahtoisi sitäkään sairastella. Toivottavasti tauti ei tartu Myyhyn, sillä olen taas tottunut siihen, että neiti nukkuu yöt läpeensä heräämättä.

Eilen Myyllä kävi kaksi pikkuneitiä leikkikaverina. Tytöt toivat neidille askartelemansa helminauhan, aika ihana! Meidän neiti onkin kovasti korujen ja kaulanauhojen perään, ei paremmin olisi voinut osua :) väritkin on kovin ihanat.


Kun haaveet muuttuvat todeksi -blogissa kerrottiin verkkokirppis Tikruliinistä, johon oli heti pakko tehdä tilaus, kun edellä mainitusta blogista sai vielä alekoodinkin. Olen ihan hurahtanut Minniin, joka alkaa mennä Muumien ohi ja niinpä tilasin Tikruliinilta alesta ihania Minni-paitoja koossa 92 cm. Myy on viime aikoina ottanut kasvuspurtin ja kokoa 92 cm käytetään jo 86 cm rinnalla reippaasti. Viime perjantaina 1,5 v. neuvolassa Myy olikin jo 83,5 cm pitkä ja 11,5 kg. 


Neuvolauutisia en erikseen tainut kirjoitellakaan, mutta kaikki on oikein hyvin. Myy syö ihan hyvin, nukkuu hyvin. Sanoja tulee vähän toistakymmentä, on (melkein turhankin) sosiaalinen ja reipas, ymmärtää paljon puhetta, juoksee ja hyppii. Myy tykkää kovasti kirjoista, nukeista ja kissoista sekä nuppipalapeleistä, joita tekee ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!