lauantai 6. syyskuuta 2014

Vaatepostaus

Kuten aiemmin jo varoitin, postaan nyt vaatteista, jotka kaivelin kaverin tyttären vaatekaapista. Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin kaveri tuli siis tyttöineen käymään ja koska hän oli viemässä tyttöjensä vaatteita kirpparille, toi hän niitä ensin kassillisen minulle katsottavaksi. Makumme on hyvin sama ja olenkin esitellyt häneltä ostamiani vaatteita monet, monet kerrat aiemminkin. Nyt hän oli koonnut kassiin erityisesti niitä vaatteita, jotka tällä hetkellä kova juttu.

Kissat. Kissat ovat Myyn lempijuttu kaikessa mahdollisessa: lemmikkikissat, pehmokissat, kissat kirjoissa, telkkarissa, mainoksissa, lehdissä, vaatteissa. Onneksi olen itsekin kissaihminen henkeen ja vereen.

Muumit. Tällä hetkellä Minni Hiiri meinaa kovasti kurvata Muumien ohi, mutta kyllähän Muumeja täytyy rakastaa. Pikku Myy varsinkin on aivan yliveto.

Minni Hiiri ja muu Disney. Olen koko ikäni ollut hillitön Disney-fani. Minni Hiiri on nyt vaatteissa kovin hyvin esillä ja olen siitä onnekas, mii laik!

Uusretro. Värit ja kuviot, sydämiä vaan.

86 cm kissatunikat

86 cm Muumi-tunika ja pipo 50/52

Kissapaidat 98/104, mutta enemmänkin 98

Ihanan värikkäät mekot ja sienilegginsit 98/104

Pikku Myy 98 ja Minni-legginsit 86 cm
Mutta nyt kun 98 cm vaatteita on alkanut kertyä, kiitos pääasiassa kaverini, mitä kokoa oikein ompelen seuraavaksi, ettei tuota 98 cm kokoa, joka tätä menoa on vuoden päästä passeli olisi aivan valtavasti?

Voin kuulla tuhahtelunne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!