perjantai 23. tammikuuta 2015

Siivousta, vaatteita ja odottelua

Täällä aihetta kulunut lähinnä siivotessa ja Myyn kanssa touhutessa. Ihan äsken en ole kyllä näin paljon huhkinut. Joulusiivous jäi kaappien osalta vähän puolitiehen, kun ajattelin jatkavani äippälomalla. Aika laiskasti, sillä vasta viimeisen viikon, pari olen pyyhkinyt pölyjä, tyhjentänyt ja järjestänyt kaappeja ja muuta yhtä "mukavaa".

Viime päivinä olen purkanut vaatekaappiani ja poistanut sieltä vaatteita, jotka eivät toviin ole päälle eksyneet. Muuten kivoja, mutta esimerkiksi sinistä en vain osaa päälleni pukea sävystä riippumatta. Kassillinen vaatteita vaihtoikin omistajaa varsin nopeasti, vaikkei siinä hommassa rahoiksi pääse. Myös sekalaisia vauvanvaatteita myin parillakympillä. Olisi kuulemma ostanut tyttövaatteita enemmänkin, jos sukupuoli olisi selvillä. Kenkiäni olen myös kaapin perältä myynyt useammat. 

Ei sillä, että raha olisi kuitenkaan jäänyt seisomaan.. eilen löysin vastaavat imetysliivit, joita pidin Myyn aikana toistuvasti. Ei ole toisia yhtä miellyttäviä päällä ja hyvin istuvia tällaiselle ei-niin-muhkealle, jolla tuntuu joka sauma painavan. Lisäksi treffailin kaverin kanssa ja shoppailin hänen tytöltään pieneksi jääneitä Miikkarin vaatteita. Hupsista!

Myös Myyn täti toi viikonloppuna tuliaisia Myylle, alla olevan sinisävyisen tunikan. 




Eilen petasin vauvalle pedin valmiiksi, lakanoiksi valikoituivat uuden äippäpakkauksen ötökät. Sain myös ommeltua vauvan vaippoihin viimein pinon bambuimuja sekä ommeltua parista 92 cm bodysta paitoja :) Tänään koetan viimein pakata sairaalakassin loppuun. Voi puuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!