tiistai 20. tammikuuta 2015

Yhdessä osassa

Ei Ylihuomenna oissa. Kahtena päivänä olen vartin verran ollut varma, että lähtö tulee, mutta njää, siiheversionaot jääneet. Eilen siivosin kuin hullu (nyt on Myynkin kaapit siivottu!), tänään lenkkeilin parinkymmenen asteen pakkasessa puolitoista tuntia. Supistusten määrä nolla. Jostain syystä kyllä oletankin lähdön tulevan keskellä yötä, pari tuntia unta ja päätä huimaavat supistukset. Jotenkin minulla on myös sellainen kutina, että syntymäpäivä olisi perjantai, mutta saa nähdä...

Tänään lenkillä käydessä kävin erään tutun luona, joka on aiemmin toiminut Silverjunglen myyjänä, muttei enää ja myy mallikappaleet pois. Mukaan tarttui 54/60 koon i h a n a vaaleanpunainen fleecepuku, kaksi pipoa Myylle ja yksi itselle. Saa nähdä, onko tulokas tyttö, jolloin haalari pääsisi käyttöön, vai meneekö lahjajemmaan.


AAamupäivän oli mummo leikkimässä neidin kanssa ja sain viimein ommeltua pikkuruiset kestovaipat valmiiksi. Tällä erää en aio käyttää flanelletteja ja kuoria, vaan lahjoitinkin ne jo eteenpäin. Olen hamstrannut uuden äippäpakkauksen vaippoja, tehnyt itse sekä kaivanut Myyn aikaiset pikkutaskut esiin. Muutamat sisävaipat, nöttöset ja kuoret tosin laitoin myös valmiiksi käyttöä odottamaan. Voi miten pieniä nämä vaipat ovatkaan!


Ylihuomenna täyttyy 39. viikko. Selkä on todella kipeä ja olo kömpelö. Naapurin rouva kehui, että liikun varsin sulavasti kuitenkin :) tänään olen saanut kuulla olevani valtava (ihmiseltä joka on lähes yhtä leveä kuin pitkäkin...) kuin myös, kuinka mahani on siro viikkoihin nähden. 

Go, baby, go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!