perjantai 27. helmikuuta 2015

Kuukaudenikäinen

Ensimmäiset "synttärit" ovat nyt pidetty, kun mittariin tuli tänään täyteen täysi kuukausi. Tänään oli pikku-Mymmelin neuvolakin. Kuten Myynkin kohdalla, painoa oli tullut reilusti tämän kuukauden aikana, hitusen vajaa 1300 grammaa nimittäin! Pituutta pikkuneidille oli kertynyt huimat seitsemän senttiä lisää. Näin neidin yksikuukautismitoiksi saatiin 4520 grammaa ja 56 cm. Ei siis ihme, että osa 56 cm vaatteistakin tuntuu käyvän niukoiksi. Tänään vähän pläräsin 62 cm vaatteita, mutten millään innostunut kaiken hulinan keskellä käyttöönottopesuun enkä läpikäymiseen. Olisi niin paljon helpompaa vaihtaa koosta toiseen kaikki kerralla, mutta valitettavasti koot vaihtelevat merkkien välillä hyvin paljon.

Meillä miehelle iski yöllä mahatauti. Kerrankin kun vauva söi vain kahdesti, sai kutakuinkin koko yön valvoa miehen oksentaessa. Jipii! Huomenna olisi miehen mummon hautajaiset, mutta taitavat jäädä meiltä väliin. Miehet kun sairastavat, niin oksat pois.. olenkin siis hoitanut tänään kahta pientä lasta ja yhtä miestä. Pinna on tänään ollut poikkeuksellisen kireä ja Myylläkin kunnon narinapäivä. Puhetta Myyllä tulee jo reilusti ja tällaisina vinkuvonkupäivinä oikein yllättää sanamäärällään.

Tällä viikolla on käynyt paljon vieraita. Teen ihan erillisen postauksen tämän viikon rotinatuomisista, sen verran hienoja juttuja on pikkuneiti ja isosiskokin saanut! 

1 kommentti:

  1. Ompas siellä pikkuneiti kasvanut!! 😊
    Meillä myös nyt mahatautia, esikoinen oksentanu nyt toista vuorokautta jo :/ toivottavasti teillä muut säästys taudilta!

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!