keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ihania vaatteita

Olen useamminkin ostanut parilta kaverilta vaatteita Myylle, sillä heidän pikkuneitinsä ovat reilun vuoden Myytä vanhempia. Muutamia ihanuuksia tuli ostettua, pääasiassa koossa 92, sillä siivoilin Myyn vaatehuonetta ja yllättävän paljon olen ommellut tuota kokoa ja ostanut alennusmyynneistä viime kesänä ja syksynä. Nyt Myy käyttää pääasiassa 80 kokoa, jotain 74 on edelleen käytössä ja varsinkin mekoissa myös 86. 




Isojen kokojen lisäksi ostin myös muutamia nyt käyttöön tulevia vaatteita. Sattui kuitenkin siivoillessa löytymään yksi laatikollinen 80-kokoisia vaatteita (erityisesti yöpukuja, joiden vähäisyyttä aiemmin valittelin ja ompelin niitä kolme...). Olin tuon laatikon päälle mättänyt 98 koon paitoja, enkä tajunnut penkoa syvemmälle. Onneksi löytö tapahtui ajoissa!



En ole varma, olenko muistanut mainita, että Myy lähti puolitoista viikkoa sitten kävelemään. Nyt on viime päivinä myös kiipeillyt vaikka minne ja äiti on kokoajan sydän syrjällään. Eilen Myy tahtoi potalle ihan itse ja tadaa! Tursasi potan täyteen tavaraa päästyään siihen :) aika hienoa, eikö vain. Myy pottailee ahkerasti ja välillä päivävaippa säilyykin osittain kuivana :) 

Päiväunia Myy on lyhentänyt yhtiin puolentoista tunnin uniin. Yöunet Myy nukkuu yhdellä herätyksellä, toisinaan kyllä heräämättä. Kävely selvästi teki hallaa rauhallisille öille. Toivottavasti se tästä taas. Yössään Myy nukkuu 10-11 tuntia, yhdeksästä seitsemään tai kahdeksaan.

Nyt yöpuulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!