sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikonlopun vilinät

Viikonloppu on pitänyt taas monenlaista sisällään.  Tästä postauksesta voi tulla aikamoinen sekametelisoppa, mutta antaa erityisesti kivien kertoa.

Myyn leikkimökki valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Minun mielestäni toki ennen kaikkea ensimmäistä, sillä luonnollisesti haluaisin sen nyt ja heti. Ymmärrän toki, että töiden ohella sen valmistuminen ei ole vain niin yksinkertaista. Myy ei toki mökistä vielä tänä kesänä niin paljon irti saa, mitä äiti saa jo nyt: verhot on valmiit, maton kuteet ostettu, sisustus mietitty. Hups. Uusimpana Myy sai eilen keittiön mökkiinsä. Keittiö on tuparilahja vanhemmiltani Myylle, mutta kun tuttu oli nyt Ikeaan menossa, toi hän sen samalla. Turhahan keittiön olisi paketissa ollut odottaa, joten kokosin sen tänään ja innokkaana Myy aloittikin keittiöleikit.



Ilma on ollut tänään varsinkin upea. Ulkoiltua ei tosin liiemmin tullut, sillä Myyllä on ensimmäistä kertaa eläissään kuumetta, flunssa pääsi yllättämään. Pyykkiä on pesty ja kotia siivottu. Syli on tänään ollut tärkeä juttu. 


Eilen kävin ystäväni kanssa MLL:n lastenvaatekirppiksellä. Täytyy kyllä sanoa, että pöytäkirppiksillä hinnat ovat niin toista, mitä FB-kirpuilla ja huuto.netissä. Kasvokkain asioidessa hinnat tuntuvat olevan vielä edullisemmat ja pakettihinnoistakin pääsee sopimaan molempia tyydyttäviin hintoihin.

Mukaan tarttuikin muutama juttu. Myy sai 86 cm raitapaidan, jonka kaveri osti ensin omalle tytölleen, mutta möi minulle, sillä muksumme ovat vähän erimallisia ja -kokoisia. Myy sai myös 80 cm aivan ihanan kesämekon, 86 cm jumpsuitin sammakolla ja 92 cm kissapaidan. Tykkään käyttää Myyllä nykyisin enemmän paitoja, sillä se helpottaa pottailua. Myy ei enää oikein ruokalapuista välitä ja itse syömistä harjoitellessa vaatetta on alkanut kulumaan oikein urakalla. Odotellaanpas sitä, kun ulkona aletaan liikkua ilman haalaria...



Myy sai syksylle rymyttäväksi Pikku Myy -välikausihaalarin fleecevuorilla ja tutun pöydästä ostin söpön hienostelutakin kokoa 86. Olen tykännyt siitä, että Myyllä on nyt keväällä ollut siisti välikausihaalari ja toisena kuluneempi Reimatec: tuolla märällä nurmella ja betonilla kontatessa polvet erityisesti ovat armotta koetuksella. Nyt ei säälitä niin puvun puolesta, vaikka totta kai käyttöön ne on hankittu. Silti esimerkiksi kaupungilla on kiva kulkea siistissä haalarissa.


Myy sai vielä kahdella eurolla leikki-imurin leikkimökkiä ajatellen ja serkultani ilmaiseksi pinon prinsessalehtiä, niitä lienee tulossa lisääkin. Joku prinsessakirja heillä on kuulemma Myytä odottamsssa...


Muutaman must-hankinnan tein FB:n kirppikseltä: pöllötunika 86 cm (odottamassa myös 98 cm), me&I:n örkkipaita ja kilpikonna-haaremit 74/80. Mii laik! Hasremeista suunnittelin piirtäväni kaavat ja tekeväni jotain omaa...



Myyn synttärivieraitakin tavattiin vielä ja Myy sai lahjaksi ihanan tähtipaidan ja Keiju-kirjan. Ihanan prinsessamaista :) ja täytyy kyllä myöntää, että vieraat olivat maailman ihanimpia ja niin rakkaita, eikä kumminmurunen vähiten ♡ kyllä siinä vauvaa pidellessä oma syli huutaa tyhjyyttä, vaikka Myy kuinka on maailman rakkain. Sydämessä olisi tilaa toisellekin elävälle.


Voi vain toivoa.

2 kommenttia:

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!