sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

Aivan ensiksi onnittelut jokaiselle äidille, miin elävien kuin enkeleiden äideille, sekä niille jotka syvällä sydämessään niin kovasti äidiksi haluaisivat, mutta eivät lasta saa. Tästä mieleeni tulikin eilinen, lapsettomien lauantai, ajatuksia siis heille aivan valtavasti. Kaikilla lapsettomuus kun ei todellakaan ole oma valinta. Toiset ovat asian kanssa paremmin sinut kuin toiset. Kiitos Luojalle, joka on suonut meille pienen tyttären, ihanan, täydellisen tyttären. Toivottavasti joku kaunispäivä lapsikatras saa jatkoa.

Aamu alkoi superyöunilla. Myy nukkui yhdeksään heräten klo 23 ja 7.40, joten mammakin sai nukkua, vaikka Suomen Euroviisuesitys olikin katsottava. Myy ja isi toivat sänkyyn ihanan lahjan, joka koostui sydäntyynystä, lahjakortista kangasliikkeeseen ja kauniista ruukkuruususta. Paljon enemmän kuin odotin ja kuinka osuva lahja olikaan!


Äitienpäivän kunniaksi isäni ajoi meille hiekat hiekkalaatikkoon! Nyt on siis laatikko valmis (taitava minä, taitavat me!), se maahan kaivettu ja hiekat valmiina. Huomenna alkaa hiekkaleikit! Myy kävi jo testillä ja tykkäsi. Vielä kun saisi ottaa rukkaset pois.



Myyn iki-ihana kummitäti kävi reissaamassa Belgiassa ja toi meille ja muruselle tuliaisia. Me saimme alkoholia ja suklaata, Myy kissakäsinuken, johon Myy rakastui kertaheitolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!