lauantai 24. toukokuuta 2014

shopping

Mies lähti tänään hakemaan entisestä opiskelukaupungistani autoon osia ja me tytöt päätimme pummia kyydin siinä samalla, sillä ihan äsken ei ollutkaan tullut käytyä moikkaamassa entisiä työkavereita. Tulihan siinä samalla kurkattua muutaman liikkeen alerekit ja turhaluulo, että tyhjin käsin olisi päästy tälläkään kertaa.  Itselle löysin juuri täydelliset ballerinat, joita olinkin jo tovin etsinyt hajonneiden tilalle. Sopivasti alessa nekin! Myylle ostin Lindexin alesta jo talvella kuolaamani takin syksyä ajatellen. Takki oli vain hieman reilu eikä isompaa kokoa ollut, mutta onhan minulla maailman ihanin kummityttö, jolle se amtaa, jos Myy ehtii syksyyn mennessä hurahtamaan.

Minulla oli tuuria matkassa, sillä myös Tove100-Muumi-vaatteita oli puoleen hintaan. En voinut vastustaa Myyn kuvalla varustettua paitaa ja bodya koossa 92. Bodyja ei enää juuri käytetä, joten siitä tulee paita :) Bodyn kuosi on aivan täydellinen ja niin myös Myystä, joka kanteli bodya sitä itseään vasten painaen. 86 koko tuntuu olevan viimeinen, jota löytää helposti siistinä ja ehjänä kirpparilta. Tästä syystä olen alerekeistä kurkkinut kyseistä kokoa ja ommellut sitä - minä kum en tunnetusti mitään täydellä hintaa juurikaan hanki lahjoja lukuunottamatta.

Mukaan tarttui vielä huomattavassa alessa ollut uv-puku, joka oli viimeinen laatuaan. Puku on isompi ja jää odottamaan Myyn kasvua. Suomalaisessa kirjakaupassa oli muuttomyynti, jonka seurauksena tämä herkkusuu teki itselleenkin investoinnin. Pidän keittokirjoista nettiä enemmän ja kerrankin suklaakirja, jossa et tarvitse ainetta, jota saat metsästää kissojen ja koirien kanssa, vaan kaikki ainekset löytyvät kaapeista valmiina tai ainakin lähikaupan hyllyiltä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!