keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Työuutisia!

Nykyinen työsopimukseni on heinäkuun loppuun ja uudet paikat olivat haussa pari viikkoa sitten. Perjantaina kävin työhaastattelussa tutulla työnantajalla. Päätökset tulivat eilen ja koska tämä oli tiedossa, tarkistin sähköpostin puolen tunnin välein. Töiden jälkeen jo unohdin tarkastelun hetkeksi ja menimme Myyn kanssa hiekkalaatikolle. Tarkistin kännykällä postin ja huomattuani kolme työpostia käteni alkoivat täristä. Yhden otsikkona oli "Sitoumus tehtävään", jolloin käteni alkoivat täristä kahta kauheammin, eihän se voinut tarkoittaa kuin yhtä asiaa. Liitetiedostot aukesivat aivan liian hitaasti ja vihdoin kolmannessa liitetiedostossa kerrottiin, että olin tullut valituksi siihen tehtävään, johon kaikista eniten halusinkin!

Valitusaikaa on kaksi viikkoa ja eräs kollega aikookin ilmeisesti tämän hyödyntää. Nyt peukut pystyyn, että kaikki on täydellisen perusteltua, eikä hänkään voi minulta paikkaa viedä. Esimies kyllä vakuutti, että perustelut todella ovat tehty.

Mutta.. Myy. Nyt joudun todella hakemaan Myylle hoitopaikkaa. Apua. Miehellä on nyt kahtena vuotena peräkkäin ollut syksyn lomautuksia, onkohan tänäkin vuonna, kesä näyttää vierähtävän ainakin osin niin. Naapurissamme on kaksi perhepäivähoitajaa, joille ensi sijaisesti tahtoisin Myyn, jos ulkopuolisen on hoidettava. Kun lomautusasiat tietäisikin etukäteen, mummoja voisi varmasti myös hetkellisesti hyödyntää. Vaikeaa :(

1 kommentti:

  1. Hieno juttu! Toivottavsti kaikki menee niin kuin olet toivonut! :)

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!