perjantai 23. toukokuuta 2014

Palkintoshoppailua ja hermojen kiristystä

Tänään ihan kaikki ei mennyt putkeen: ensin menin kauppaan Myyn kanssa, eikä ongelma ollut siinä, ettei neiti olisi halunnut kävellä, päinvastoin: ihan itse ilman kädestä pitämistä ja nimenomaan eri suuntaan kuin oli tarve. Kassojen läpi selvittyä autolle mennessä luonnollisesti hajoaa ostoskassi rangaistuksena siitä, että unohdin ottaa kangaskassin mukaan. Toisessa kainalossa rimpuileva muksu ja heti suojatien jälkeen asfaltilla levinneet ostokset. Ystävällinen sielu nosti tippuneen tomaattirasian vapaaseen kainaloon ja ah sitä tunnetta, kun tomaattimehu alkaa valua pitkin kylkeä imeytyen vaaleaan mekkokankaaseen. Jo tästä olisi pitänyt tajuta, ettei mummolan hiekkalaatikkoa kannata koota juuri tänään, eikä harvoin nautittua limpparitölkkiä kannata laskea maahan. Yllättävän nopeita nuo muurahaiset, eivät olleet järin herkullisia. Siinä niitä sitten aikani syljeksittyäni lähdin Myyn kanssa sisälle, jotta päivä  kohenisi loppua kohden. Just joo, ei maistunut iltapala neidille ja lupaili heräillä läpi yön. Great.

Toissapäivänä mies haki naapurikaupungista osia autoonsa ja me Myyn kanssa lähdimme mukaan shoppailemaan hyvillä mielin, kun tieto töiden jatkumisesta, paremmasta palkasta ja bensakulujen loppumisesta oli viimein saatu. Kiersimme pari isompaa kirpparia, joista toisella on myös uusien tuotteiden jälleenmyyjiä, se oli hairahdus! Tästä kuvia.. ensin on kuitenkin pakko näyttää, mitä ostin kaverilta: i-h-a-n-a-t kankaat, jotka eivät enää oikein istuneet hänen tyyliin, mutta minun todellakin! Pääsin tänään myös ompelemaan lankomiehen pyynnöstä pikkupojalle autopaidan hänen sillä aikaa piirrellessä Myyn kanssa.



Ja sitten niihin hairahduksiin:


Softsell-takki 92 cm


Outletistä 98 cm kurasetti. Tätä himoitsin jo ajat sitten ja nyt kun niin edullisesti sai, otin jo talteen odottamaan.


Kirppikseltä 92 cm Minni-tunika, jonkun tekemä uusi Hello Kitty -huivi ja crocsit 22


Hiekkalaatikolle Myy-paita, haalistunut siis jo reilummin, mutta oli tosiaan hinnassa huomioitu. Kuosi maailman ihanin. Tähtihuppari 80 cm myös kirpparin.


Jonkun tekemät nuken mekko ja kestovaippa. Itse näitä askarrelleena on mukava joskus tukea toisten käsitöitä :)


Uudet Mymmeli-astiat itselle käyttöön


Hiekkalelu ainakin isin käyttöön


Prinsessa Paulan pottakirja, jonka kaveri vielä löysi meille, vaikka on loppuunmyyty. Ihana H <3

Materialisti, mikä materialisti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!