perjantai 2. toukokuuta 2014

Matkakuumetta

Myyn kuumeilu on ohi ja neiti alkaa muutenkin olla terve, nenä toki vielä vuotaa, mutta virtaa on entiseen malliin. Tänään ostin kirpparilta Myylle vauvakiikun, mutta emme sittenkään vielä laita sitä mihinkään, vaan alkuviikosta käyn ostamassa Biltemanin keinun, joista toisen lautakiikun korvaan vsuvakiikulla. Sellainen meillekin ostettiin reilut 20 vuotta sitten ja hyvin pelittää edellee. Leikkipuistoja ei meidän lähellä ole, joten omasta pihasta on tehtävä lapsellekin viihtyisä. Minä nimittäin aion viettää koko kesälomani ulkona ja niin saa luvan viihtyä Myykin! Aaah, kesä ja aurinko!

Matkakuumekin on hiipinyt tähän sieluun. Käsittämätöntä kun edeölisestä reissusta on vasta pari kuukautta, vajaa itseasiassa. Viime reissu vaan sujui niin ongelmitta Muyn kanssa, reissaaminen on niiiin paljon halvempaa alle kaksivuotiaan kanssa ja taatusti vaivattomampaa kuin kahden kanssa. Huikatkaa, jos edullisia tarjouksia lennoille tulee. Pariisi? Lontoo? Mikä vain parin tunnin lennon takana.

Pakko näyttää pari Miikkari-ihanuutta FB-kirpuilta ja muutama muu osto, jotka ostin jo tovi sitten, mutta nyt tulivat vastaan, kun Myyn kaapeista yritin pieniä siirtää pois ja isompia tilalle.




Ja nyt Itse Ilkimys, kebabbii ja parisuhdeperjantai ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!