lauantai 10. toukokuuta 2014

My iMenso -medaljonkikilpailu

Karinan Kun haaveet muuttuvat todeksi -blogista bongasin My iMenso -medaljonkilpailun.

"Kansainvälinen MY iMenso - korubrändi rantautui Suomeen elokuussa 2013. MY iMenso-medaljonki koostuu ketjusta, kehyksestä sekä 1-4 riipuslaatasta, jotka voi valita 150 tuotteen valikoimasta. Medaljonkien ketjut ja kehykset ovat aitoa hopeaa, ja niitä löytyy hopean, kelta- tai punakullatun värisinä. Vaihtoehtoisesti ketjuksi voi valita makeanveden helmistä valmistetun helmikaulaketjun.
MY iMenso- valikoiman hintahaitari on 8,95-109,95 euroa, joten medaljongin hinta muodostuu siinä käytettävien materiaalien mukaan. koruvalikoima on saatavilla Suomessa Kultajousi- myymälöistä kautta maan sekä Kultajousen verkkokaupasta."


Kilpailussa ajatuksena on siis keksiä mietelause, joka olisi joko lapselta kuultu, rakkaudentunnustus tai jokin muu lausahdus, joka on tullut itselle tärkeäksi. Tämä lause tulisi kilpailun voittaneen koruun laattaan, jonka toista puolta koristaisi äiti-lapsi-laatta. 

Uniikkia ja kaunista siis! Kilpailuaikaa ei enää ole paljoa, ylihuomiseen, mutta loistoajatuksethan eivät vaadi paljoa aikaa ;) Kilpailussa saa pyytää apua lukijoiltaan ja niinpä jos teistä jollakulla on hyvä ajatus laattaan, ilomielin sen kuulisin :) Muistutan kuitenkin, että kertomalla sen minulle, saan täyden oikeuden myös käyttää lausetta halutessani :) Kilpailu on avoin kaikille "mammabloggaajille", joten vielä on muillakin aikaa osallistua, jos siltä tuntuu :) 

Koru itsessään on kaunis ja ihana idea, että jokainen saa korusta omanlaisensa ja mieleisensä kokoamalla sen palasista. Kannattaa tosissaan käydä vilkaisemassa linkin taakse, itse ainakin tykästyin :)

Alla vielä ohjeet osallistumiseen :) Onnea sinullekin, Karina, matkaan :)


"Kultajousen MY iMenson valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

PS! Kirjoitatko sinäkin mammablogia ja haluaisit osallistua tähän kilpailuun?
Tässä kilpailun säännöt:


1. Kilpailuu on avoin “mammabloggareille”
2. Bloggaaja sitoutuu esittelemään kilpailun omassa blogissaan
3. Bloggaaja saa kysellä ideoita ja vinkkejä lukijoiltaan
4. Kilpailuajan päätyttyä Kultajousen raati valitsee kilpailun voittajan. Voittajalle
ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkintokoru postitetaan kotiosoitteeseen.

Oman mietelauseesi voit lähettää osoitteeseen: maria.forsstrom@paloma.fi.

Onnea kilpailuun! :)"

1 kommentti:

  1. Kiitos Kilu <3
    En ole vieläkään lähettänyt omaa lausettani! Uups.

    VastaaPoista

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!