maanantai 25. elokuuta 2014

Bodytuunauksia

En ole käyttänyt Myyllä bodyjä oikein kunnolla puoleen vuoteen. Pottaillessa paidat ovat niin paljon helpompia ja lapsen liikkuessa ei selkä paidankaan kanssa vilku niin helpolla. Muutama lempibody on edelleen lipastossa ja erään puinkin viime viikolla Myylle päälle. Useampiakin 86 bodyja olen kirpparilta ostanut, jos olen kuosiin tarpeeksi ihastunut, sillä nopeastihan niistä paitoja tulee. Nyt illalla ompelin viimein kolme bodya käyttökuntoon, ovatkin työpöydällä olleet leikattuina useamman kuukauden. Hups.

Muumiin tein vain taitteen ja ompelin reunan peitetikillä. Voin niin kertoa rakastuneeni peitetikkikoneeseen, jonka investoin itselleni muutama kuukausi sitten Viron Karnaluksista. Niin helppoa, nopeaa ja siistiä.

Tutan norsu on yksi maailman ihanimmista kuoseista. Bodyn malli oli kuitenkin kummallinen, lyhyt ja leveä. Ompelin helmaan resorin ja jäin miettimään, olisiko sama pitänyt tehdä hihansuille.. voi olla, että niin käy seuraavaksi.


Tutan prinsessalla oli sama muoto-ongelma, joten lisäsin helmaan trikoosuikaleen ja näin bodysta tuli mekko. Rypytystä olisi voinut laittaa reilumminkin kyllä...


Aika kivoja, eikö vain? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!