maanantai 4. elokuuta 2014

Kotimatkalla

Lähdimme aikaisin aamusta kotimatkalle, sillä Myy heräsi  kaksi tuntia normaalia aiemmin. Matkalla pysähdymme erään kaverin luona, tarvittaessa useammin. Tällaisilla pidemmillä matkoila on kuitenkin edettävä lapsen ehdoilla.

Lauantaina miesväki lähti autoharrastuksensa pariin, joten vietimme laatuaikaa naisporukalla. Muksut leikkivät jo loppuajasta yhdessä, varsinkin hippa oli molemmista vaippasankareista hauskaa. Kaksi ensimmäistä päivää Myy osasi hienosti jakaa leluja ja huimiota, mutta viimeiset päivät hän juoksi leikkikaveria karkuun kiikuttaen lelut minulle, jottei kaveri ottaisi niitä. Jakamista on siis syytä harjoitella vielä.

Eilen näimme paria pikkupoikaa ja heidän ihanaa äitiään. Tässä kolmikossa tosin jokainen tuntui touhuavan enemmän omiaan kuin leikkivän yhdessä :D mutta oli kyllä todella mukava nähdä kahdeksan kuukauden tauon jälkeen. Siinä tavatessa mietin, että kumpa itsekin osaisin olla yhtä iloinen ja omistautunut äiti kuin tämä äiti. Yhtä positiivinen.

Eiliseltä Ikea-reissulta, josta miesväki ei innostunut ollemkaan, ostin leikkimökkiin vihreän muovipöydän, joka on samaa sarjaa Myyn synttärilahjaksi saamaan tulin kanssa. Ostin myös saman sarjan pinkin jakkaran. Tuoleja haluaisin sitten jokaiselle ihan oman "nimikkotuolin". Onneksi pöytä oli hyvässä tarjouksessa (poistossa?), täydellä hinnalla olisi jäänyt kauppaan..

Odotan kyllä innolla leikkimökin valmistumista. Se on tällä hetkellä ilmeisesti ihan hyvällä mallilla. Veimme muutama viikko sitten kertaalleen maalatut paneelit rakennukselle, toivottavasti mökki ehtii ennen talvea valmiiksi ja meidän tontille. Olen jo kovasti suunnitellut sisustustusta ja värejä on luvassa! 

Lisään vielä loppuun kuvan Myyn uudesta pöllökirjasta, jonka tämä vielä sai kummeiltaan. Aika ihana :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!