lauantai 23. elokuuta 2014

Vaatteita ja kenkiä kirppikseltä, kaupasta ja ompelukoneen alta

Nyt tulee ihan kunnon pläjäys yhteen postaukseen ahdettuna, kuinka olen Myyn vaatekaappia täydentänyt. Jos joku ei innostu, nyt on helppo ohittaa ;)

Syksy näyttää tulevan hetkessä. Piha on märkä ja kylmä ja niinpä ostin kaverilta Myylle pihan leikkeihin välikausikengät parilla eurolla. Myyllä on toisetkin saman kokoiset, jotka ostin keväällä alesta ja ne sitten parempaan menoon. Näitä ei tarvitse niin sääliä. Kumpparit toki on sitten kosteammille ilmoille.


Paikalliskirppikseltä 92 cm unikkopaita, joka on vielä reilu sekä 86 cm Bamsen kissacollarit ja kissapaita. Housut eivät ole kyllä yhtään reilut eli kokoihin ei voi sokeana luottaa.


H&m:n peruslegginsiä mustana, vaaleanpunaisena ja täpläkuosillisena koossa 92 cm. Ota kolme, maksa kaksi. Samaan hintaan siis uudet, mitä fb-kirppiksillä pyydetään käytetyistä. Yksivärisiä legginsejä meillä on kokoajan ollut aivan liian vähän. Tykkään pukea Myyn värikkäästi, mutta koska yläosat ovat raitaa, ruutua, palloa ja väriä täynnä, sopisivat yksiväriset ja hillitymmät alaosat paremmin.


86 cm legginsisetti nyt käyttöön. Ihastuin taas kuosillisiin, mutta oli mukana onneksi ne yksivärisetkin.


Sormikkaat kokoa 1-3 v. Näitä etsin keväällä tarpeeksi pieniä tuloksetta ja nyt löysin. Myy tosin ei tosin suostunut sovittamaankaan, mutta toivottavasti mieli muuttuu. Pian on liian kylmä olla paljainkäsin.


Viledan siivoussetti. Kun äiti luuttuaa, niin tekee Myykin. Koin helpommaksi ostaa Myylle oman luutun, kun juosta pitkällä varrella huitovan muksun perässä. Luulisi aikanaan leikkimökkikin pysyvän puhtaana ;)


Crocsin kumpparit tori.fistä ja miljoona sydäntä perään. Alun alkaen etsin näitä itselleni (ja nyt onkin tulossa vastaavanlaiset pinkkinä), mutta ei taivas, miten rakastuin näihin keltaisiin, jotka menevät Myyllä nyt, kun kumpparit alkavat jäädä pieneksi. Väri ja näkö on niin minua ja miten kevyet ne ovatkaan! Myykin tykkäsi niin, että olisi halunnut yöunille ne jalassa...


Metsolalta tilasin vinon pinon kankaita ja tästä ihanasta Rakkauspuhelu-joustofroteeta ompelin Myylle 92 cm hupparin, joka on vielä aika mekko. Sopii kumppareiden kanssa ;)


Tänään päikkäreillä ompelin jämäkankaista Myylle 92/98 cm paitoja, joihin huomisilla päikkäreillä ompelen käänteet ja resorit pääntielle. Uniikkeja ainakin! Kaksi ylintä vasemmanpuoleisessa kuvassa ovat kyllä ehdottomia suosikkejani.


Kaverin kanssa tehtiin havainto H&m:n tarjouksesta paita+housut hintaan 9,99e, postikuluitta ja vieläpä kymmenen prosenttia alennusta. Niinpä tilasin meidän kissafanille jo jemmaan 98 cm kissapaidat ja suloiset pöksyt.



Äitini oli ostanut Myylle 92 cm Pikku Myy -tunikan, jota olin jo kauan hipellellyt kaupassa kerta toisensa jälkeen. Myös äitini oli useamman kerran palannut tunikan luo. Emme kuitenkaan olleet puhuneet vaatteesta keskenämme, mutta ilmeisesti meillä on varsin sama maku, sillä niin ihastunut mummikin oli tunikaan, että oli sen tänään Myylle ostanut :) mii laik!

Kuvan lisään tähän, kun puhelin taas suostuu lisäämään. Aargh.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!