sunnuntai 10. elokuuta 2014

Vauvanvaatteiden siivoamista

Isäni kotipaikka on tyhjillään ja siellä onkin toissakesän remontin myötä loistavat tilat tavaroiden säilytykseen. Juuri sellaiten tavaroiden, joita et tarvitse juuri nyt, mutta tietää tarvitsevansa taas kohtalaisen pian. Lisäksi tavarat ovat lämpimässä, eivätkä kenenkään edessä. Myy on saanut todella paljon vaatetta erään kaverimme tyttäreltä ja kävin ne tänään läpi, jottei koot ehdi mennä ohi. Niitä alkaa olla pääasiassa koosta 98 cm eteenpäin, 110 ja 116 cm varmaan kaikki, jotka hänen käyttönsä jälkeen ovat vielä kelpoisia toisellekin.

Samalla lajittelin vauvanvaatteet, nyt kun osaa silmämääräisestikin katsoa paremmin, eikä luota vain kokolappuun: koot vaihtelevat hirvittävästi eri merkkien välillä! Löytyipä vaatehuoneiden kätköstä meidänkin vanhoja vaatteita, jotka pakkasin erilleen. Ihan muutaman satunnaisen, siistin yksilön pakkasin Myyn ja vauvan vaatelaatikoihin.

Kestovaippojakin löytyi useampi kassillinen. Näin netissä tuunattuja flanelletteja, joita ajattelin kokeilla. Samalla kaivoin S- ja M-koon vaippoja, jotka menevät vielä välillä kummitytölle lainaan.



Neuloosi on pitkästä aikaa iskenyt, kun kesäillatkin ovat hämärtymään päin. Neuloin itselleni ja Myylle samistelusukat. Monen monta sukkaparia tuleekin taas jouluksi tehtyä, ehkä muutamille kavereille voisi poikkeuksellisesti tehdä muutakin :D


Ostin Myylle syksyksi ihanan kimaltelevan rusettilippiksen. Syksy siis tosiaan on kovasti mielessä, kun työtkin alkoivat. Tykkään kyllä lämpimistä keleistä, mutta on näillä helteillä aika tuskaista olla töissä, kun ei oikein ilmakaan vaihdu. Talvi tosib tulee pian, enkä kylmästä tykkää yhtäön.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulen sinusta mieluusti, kiitos siis kommentistasi!